kometar nado mnou je fakt pravdivy...
Mam rad biky - bud dosetrit nejake aspon dve stovečky a niečo lepšieho na hydraulike --- alebo kupit nejaky stary vypredaj meridy či authora a dalších nemenovaných značiek ale nie s lacnymi kotučmi ale radšej stare overene v brake brzdy a lepšiu vidlicu a radenie a kluky a kolesa...
Na jemne kratke pojazdy to bude ok ale ak chceš športovať a davať na tom bomby obrazne povedane tak tie bicykle to nevydržia - nie je to šport ale kategoria HOBBY a REKREACIA. Iba dobra vidlica /vzduchova /stoji viac ako je rozpočet na tvoj bike a dalej nebudem pisat lebo napisem litaniu Dufam že sa nehneváš ale aj ja som začinal na šrote ale o pol roka som ho tak prerobil ze defakto som si postavil novy bicykel z ramu ,vidlicu som kupil cez kupkolo lacnejšiu zhodenu z nejakeho bicykla, nakupoval som OEM diely / bez krabice pre servisy/ atd...
Z tych dvoch bikov je lepší / iba o chlp xixi / ten KELLYS ale kup si na to lepšie pedale a tie plastove zahoď .
keby boli peniaze tak MTB bicykel s kolesom 29palcov /27,5 pripadne/ -- 26 už je dnes trošičku retro ale chapem cena a vypredaj
mám Meridu MATTS TFS 300 (2013) a nadmieru spokojný...jedna z mála vecí, ktorá mi stále po rokoch robí veľkú radosť... inak ako napísali páni hore, pod nejakých 600-700€ by som ani nešiel, myslím, že to je hranica, kde začínajú tie lepšie kúsky... radšej si našetri a bike ti môže slúžiť aj 20 rokov...
hej sorry nemal som čas --bo robota--ale ako vravim došetri a určite nie dekatlon - tam tak max tenisky alebo deku xixi Poviem ti to tak - keby si staval dom staval by si ho na zlom zaklade v bažinách kde je blatová pôda a investoval čas a peniaze do tehiel a dom by sa začal počase prepadávať ?? to iba prirovnanie-- počkaj do septembra budu akcie--chapem ta chceš jazdit alebo si myslim že už si niečo poriešil,OK bikovanie je superna vec- pozdravujem
Vieš čo, Terrano je veľmi slušné kamarát na ňom jazdieval síce len rekreačne, neviem ako ho chceš používať ty teda presne, ale pochvaľoval si tvrdosť rámu. Ja sa až tak zasa nevyznám. A viem, že ho majú aj v INTERSPORTE a viem, že cena je okolo 380€, ale fakt sa oplatí a ak sa preň rozhodneš tak na DOPRAVE ušetríš vďaka » www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/... takže ani nečakaj na nejaké zľavy kámo. Dokonca pre bicykle ti dajú aj prvý servis zdarma a nie hociaký. Ja som tam šiel s výmenou plášťa a pekne mi vyrovnali špice, dotiahli brzdy dokonca vymenili lanko jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Mam rad biky - bud dosetrit nejake aspon dve stovečky a niečo lepšieho na hydraulike --- alebo kupit nejaky stary vypredaj meridy či authora a dalších nemenovaných značiek ale nie s lacnymi kotučmi ale radšej stare overene v brake brzdy a lepšiu vidlicu a radenie a kluky a kolesa...
Na jemne kratke pojazdy to bude ok ale ak chceš športovať a davať na tom bomby obrazne povedane tak tie bicykle to nevydržia - nie je to šport ale kategoria HOBBY a REKREACIA. Iba dobra vidlica /vzduchova /stoji viac ako je rozpočet na tvoj bike a dalej nebudem pisat lebo napisem litaniu Dufam že sa nehneváš ale aj ja som začinal na šrote ale o pol roka som ho tak prerobil ze defakto som si postavil novy bicykel z ramu ,vidlicu som kupil cez kupkolo lacnejšiu zhodenu z nejakeho bicykla, nakupoval som OEM diely / bez krabice pre servisy/ atd...
Z tych dvoch bikov je lepší / iba o chlp xixi / ten KELLYS ale kup si na to lepšie pedale a tie plastove zahoď .
keby boli peniaze tak MTB bicykel s kolesom 29palcov /27,5 pripadne/ -- 26 už je dnes trošičku retro ale chapem cena a vypredaj