Hovorí sa tomu fotografická retuš pre účely marketingu. Alebo ak máš na mysli aj v dokumentárnych filmoch, napríklad (čo sa mne nezdá), alebo si bola za veľkou mlákou, milá posteľ, tak neviem, prečo sa Ti to zdá.
Nie tam som zatiaľ nebola, ale hocikedy, keď pozerám nejaké videá, tak či už je to dokument, seriál alebo len náhodne natočené video na YT, tak každý má dokonalý chrup s najkrajším bielym odtieňom
ja síce mam pekné biele zuby ale zas snehovo nepotrebujem stačí sa mi opáliť a hned je tam ten kontrast
aj bieliť som si chcela ale vraj to nie je dobré
@sypomka "aj ja chcem biele zuby :" z tohto som vyvodil, že nie si so sebou úplne spokojná. Dievčatá dbajú o vzhľad a dosť sa na ňom zakladajú, takže ma napadlo, že odtieň zubov by sa babe tvojho veku (usudzujem z birdzu) mohlo zdať dosť akútne, z čoho vyplýva možno nižšie sebavedomie, ak si nevyrovnaná osoba môže to byť aj horšie. Takže to má priviedlo na myšlienku, že uteším teba, seba a ostatné ohyzdy. Láska a Mier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj bieliť som si chcela ale vraj to nie je dobré
USA je bohatá a oficiálne najvyspelejšia krajina sveta tam si ich bielia asi všetci.