@nikoll92 Ak si to myslíš, tak sa nestaraj.. A my nie sme žiadna sekta! Sme Generácia KIOBK.. A ak nevieš, čo to znamená je to: Generácia, Ktorej Ide O Božie Kráľovstvo.
@hawaitypek No, ako myslíš. Mne je jedno, čo si ľudia myslia o mojom vyznaní a o mojej evanjelizácii. Ja si momentálne len plním sen a Boh mi v tom veľmi pomáha. Za to Ho chválim a vďačím mu za všetko, čo pre mňa robí..
@antifunebracka Nie, nie je to žiadny grupák s mníškami. Je to stretnutie mladých, ktorím záleží na tom, ako sa bude vyvíjať naďalej náš vzťah s Bohom, alebo tak
A na záver, prihovorím sa za vás u Boha, aby raz aj vám bolo zajvené jeho kráľovstvo
@hawaitypek Ako myslíš, tvoj názor, ale môj nie. Už som povedala, že nikomu nebránim vyjadriť jeho názor. Každý človek má predsa svoju slobodnú vôľu, či nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
stretnutie sektárov
(ktorej ide o zdravý rozum)
@sugy1 No comment..
@antifunebracka Nie, nie je to žiadny grupák s mníškami. Je to stretnutie mladých, ktorím záleží na tom, ako sa bude vyvíjať naďalej náš vzťah s Bohom, alebo tak
A na záver, prihovorím sa za vás u Boha, aby raz aj vám bolo zajvené jeho kráľovstvo
@antifunebracka Nemáš za čo