Ahojte. Mám takú otázku. Idem na dovolenku a ešte mi neprišlo z jednej školy, bojím sa,že to príde až keď budem na dovolenke a tak, nebudem stíhať v čas poslať odvolanie. Čo mám robiť? Alebo čo ak to príde, pošlem odvolanie a príde to, ale do vlastných
ono to nechodi do vlastnych ruk ... takze klud ... daj susede klucik od schranky a ked ti to dojde, nech to vezme, otvori, precita, zavola a ti a posle odvolanie miesto teba ...
ja som si dal vela prihlasok , pretoze som sa nevedel este rozhodnut , vsetky listy co mi prisli a bolo ich dost som mal na meno a musel som sa postarke podpisat . to bolo z UK , Zilinskej a Brna , to musi byt doporucene , pretoze potom by si mohla povedat , ze si ziadny list nedostala a boli by z toho problemy
a co keby ste vsetci buduci vysokoskolaci , ked uz chcete byt sami za seba zodpovedny , zodvihli telefon alebo napisal mail do skoly , ze co ako preco do kedy a podobne ?
no pokial viem, tak to prijde doporucene a daju ti to na poste len do vlastnych ruk a preukazat sa obcianskym.. riesim podobobny problem, tiez budem pravdepodobne vtedy na dovolenke..
@baggy : mozno preto, ze mi nevedia zo studejneho odpisat na mail uz pomaly dva tyzdne z UK soc-eko. a tyzden skoro z Uk filozofickej..
ja som mala podobny problem... napr. z mojej skoly mi to prislo do vlastnych ruk a nikto mi to vtedy nemohol prevziat... cize ak sa chces k tomu listu dostat, musis pred odchodom napisat splnomocnenie na nejaku osobu a doniest ho na postu... niekedy ho chcu aj potvrdene notarom vraj...
Vsetko ohladom VS chodí do vlastnych rúk , ja tak som sestre vybavila jej VS lebo je mimo SR , to mozes ist na postu a oni ti daju vyplnit taky papier a na zaklade toho ti daju splnomocnensku karticku na toho kamarata abo koho ... a stojí to okolo cca 2-3 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@baggy : mozno preto, ze mi nevedia zo studejneho odpisat na mail uz pomaly dva tyzdne z UK soc-eko. a tyzden skoro z Uk filozofickej..
neverím, toto je asi prvý krát, čo ťa tu vidím napísať niečo naozaj k veci