Ahojte prosim vas,tento rok maturujem a chcem ist na medicinu,kazdopadne si chcem dag urcite nejaku poistku a chcem sa vas opytat,Biochemia, Chemia, alebo Biologia na Uk v Bratislave,ktore je podla vas naj a aky priemer musite mat aby vas prijali hned
pokial sa nedostanes na skolu, ktoru chces studovat, tak chod rok robit.. budes mat cash a vies sa dobre pripravit na prijimacky.
tie roky, co si minies studiom na skole, ktoru nechces dokoncit, si budes potom doplacat..
@lujly myslela som tým, že ktorá by bola podľa vás najlepšie z toho hľadiska, že by som sa tam naučila niečo užitočné, no moc by ma to nevyčerpávalo a mohla by som sa aktívne pripravovať na prijímačky
Chod na biologiu, biochemiu... Ked nevyjde medicina, mas moznost bud ostat doma a pracovat, (ale neviem jak budes stuhat popri praci pripravu na prijimacky) alebo mozes ist na pribuzny odbor s tym, ze sa BIO-Chem zdokonalis a viac k nej pricuchnes aj pocas prveho rocnika pribuzneho odboru a mozno ti nejake predmety aj uznaju, ak by si studovala na takej istej uni, ako chces ist na medinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
tie roky, co si minies studiom na skole, ktoru nechces dokoncit, si budes potom doplacat..