Hygiena a bezpečnosť potravín vyštudoval môj dedo a primárne sa venoval tomu, že chodil po mäsiarňach, supermarketoch a kontroloval potraviny, robotu mal, aj keď hovorí, že teraz je s tým ťažko, pretože družstvá zanikli
ja som si vcera pozerala ponuky prace z oblasti chemie v rakusku... no asi 80% tam bola kontrola potravin, priblizne 15% bola makromolekukova chemia/gumarenstvo/plasty a zvysnych 5 ostatne.. ale asi ta zaujima len ten zaciatok s biologiou neviem, co sa da robit. asi len veda alebo skolstvo
Ja chodim na bezpecnost a kontrolu potravin a podla mna to nema ziadnu perspektivu a slabe uplatnenie pretoze v tomto obore je si tazko najst precu lebo nie je tolko moznosti a prilis vela absolventov pretoze velmi podobne je verejne zdravotnictvo...osobne keby som si mala znovu vyberat idem bud verejne zdravotnictvo alebo nieco uplne ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme