Chcem sa opýtať či neviete aky priemer je potrebny aby ma zobrali bez prijimaciek na UK katedru biologie? Popripade ako asi vyzeraju prijimacky. Dakujem
Katedra biológie na Univerzite Komenského v Bratislave neexistuje.
Ale dá sa študovať trojročný bakalársky odbor Biológia - na našej úžasne prehľadnej stránke uniba.sk si nájdi Prírodovedeckú fakultu a v časti Štúdium klikni na Bakalársky stupeň štúdia - Zásady prijímacieho pokračovania... (wordový dokument).
Prijímačky pozostávajú z testu z chémie a biológie.
Prijímačky vyzerajú asi tak, že máš test - 2/3 otázok sú z biológie a 1/3 z chémie. Zhrnuté učivo zo SŠ, takže ak zmaturuješ, musíš dať aj prijímačky...
Mna zobrali bez prijimaciek a mala som 1.12 priemery zo strednej, ale nejak sa mi zda, ze tu hranicu stale posúvajú, lebo teraz kamosky, vo mali okolo 1.2 tak museli robit prijimacky... Takze cim lepšie, tym väčšia sanca. Ale zevraj tie prijimacky sa daju, je to z rozsahu maturity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale dá sa študovať trojročný bakalársky odbor Biológia - na našej úžasne prehľadnej stránke uniba.sk si nájdi Prírodovedeckú fakultu a v časti Štúdium klikni na Bakalársky stupeň štúdia - Zásady prijímacieho pokračovania... (wordový dokument).
Prijímačky pozostávajú z testu z chémie a biológie.
Mna zobrali bez prijimaciek a mala som 1.12 priemery zo strednej, ale nejak sa mi zda, ze tu hranicu stale posúvajú, lebo teraz kamosky, vo mali okolo 1.2 tak museli robit prijimacky... Takze cim lepšie, tym väčšia sanca. Ale zevraj tie prijimacky sa daju, je to z rozsahu maturity.