56 mi to nedalo a spravila som to znovu...57
nieco som tam asi posrala alebo mam naozaj velmi biednu anglictinu ...alebo by som sa mala zamysliet nad svojim vekom . Nuz jednoznacne ma to pobavilo .
18. Inac to zaradenie do krajin je celkovo dost divne, uk alebo europa, kanada dokopy s japonskom, cina zvlast, a ine staty azie alebo cokolvek dalsie pre pripad nikde, to asi ani nepovazuju za civilizaciu kde sa ludia mozu dostat k netu
najprv mi vyšlo 53
ale našťastie som potom zistila, že som hneď v prvej otázke o mojom skutočnom veku klikla len na later (akože po 1950.-tom) a išla ďalej
Try to sleep regular hours and regular times. Too little sleep is not good for your mind or your body.----- davam si nap do polhodiny...
If you are feeling stressed or anxious most days, think about learning some techniques to relax and manage this. Regular exercise can be beneficial. As can a healthy diet.
Consider quitting smoking. It does your health and your wallet no good
čiže ak by som prestala fajčiť a nemávala žiadne úzkosti, tak mám vek 0? .D a ak by som spávala vyše äčo nechcem) takk by som už išla ako do maternice? zasa? .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
UK je čo? Na Antarktíde?
Ale vyzerá to nejak pofidérne. Test s mentálnym vekom, vyzeral aspoň o trochu serióznejšie.
nieco som tam asi posrala alebo mam naozaj velmi biednu anglictinu ...alebo by som sa mala zamysliet nad svojim vekom . Nuz jednoznacne ma to pobavilo .
a ten mentálny som mala 33
asi som na tom vážne zle
ja si pritom myslim, ze aj 40
malo zohladnuju stres a tak
Potom 11 tomu uz viac verim .
ale našťastie som potom zistila, že som hneď v prvej otázke o mojom skutočnom veku klikla len na later (akože po 1950.-tom) a išla ďalej
12
Veľa ľudí hovorí Európa A Veľká Británia.
Inak 6.. O.o
Ázia a India
Južná Amerika a Argentína
Európa a Nemecko
Afrika a Madagaskar
Nedáva to zmysel proste Možno si teda myslia, že sú špeciálni, lebo sú na ostrove, ale to môže byť rovno Európa a UK a Írsko a Island a Cyprus
vyhravam...ci skor prehravam?
to prečo preboha?
a mentalny mam 36
to je inak super kombo
Try to sleep regular hours and regular times. Too little sleep is not good for your mind or your body.----- davam si nap do polhodiny...
If you are feeling stressed or anxious most days, think about learning some techniques to relax and manage this. Regular exercise can be beneficial. As can a healthy diet.
Consider quitting smoking. It does your health and your wallet no good
čiže ak by som prestala fajčiť a nemávala žiadne úzkosti, tak mám vek 0? .D a ak by som spávala vyše äčo nechcem) takk by som už išla ako do maternice? zasa? .D