Nasralo ma,že na birdz už chodím rok,a nemám žiadny status..Ani len že NA DOBREJ CESTE...a iný čo sem chodia raz za mesiac alebo čo sa pred mesiacom prihlásili už majo dobre že nie MEGAHVIEZDA...
A to ta nasralo? birdz ti ublizil? Neplac neboj sa. ja to mam v rici aky mam status. Kto ma pozna ten ma pozna. Musim ma v statuse, ze som hviezda? Mam v pici apsolutne, ako ja ta nechapem. preco ta to trapy. som vynimocny pre mojich kamaratov a sam pre seba big boss velky sefo. ale len taky malicky. o nic menej cenny ako ktokolvek iny. Pokial si na to potrpis. tak sa vyjadruj ku kazdej teme v kazdom blogu daco napis. pis blogi a zmeni sa to. ale nahnevat sa koli takej somarine? To fakt nestoji za to. keby si sa nahenvala, ze ti nedali doma jest. To je uz o inom
Aj mna to zo zaciatku kusok stvalo ale potom som pochopila, ze pre mna nema velky zmysel silou mocou ziskat nejaky titul su dolezitejsie veci v zivote ako jeden status
a dievca zlate ... 302 prihlaseni este nic neznamena ... nemas ziaden link, ziadnu foto, mas len troch priatelov, 5 blogov, asi malo prispevkov v diskusiach (kedze neviem ako to funguje, skusam dedukovat priciny ...)
Myslim ze to je totalne zavisle a jedine zavisle na tom na com bolo aj Top10 cili, tajne cislo.. ak som vypustil tajnu informaciu a teraz ma dojde zabit CIA tak prosim
Ja neviem čo každy riešite statusy. Aj top 100 zrusili kvoli tomu ze niektory sa nemohli prekusať cez to ze nejsu na vyššich pozíciach...šak aspon statusy nech mame ... Ja osobne ľudí podla toho nijako nesudim iba je to podla mna mile...tak to uz furt nerieste
Ja som "na dobrej ceste" a som tu prihlasena asi raz, dva razy za tyzden, do fora prispievam minimum, nemam ani ziadne foto, linky, nepisem blogy, pisem si minimum sprav.
A teda nechapem, ako je to potom mozne a podla čoho sa to hodnoti.
Ja viem, mala by som byt ticho a rada, ze aspon nieco, ale mne natom nezalezi, nech som aj v minuse a nedalo mi neozvat sa.
A kde je potom ta spravodlivost, ze ona nema ziadny status, ked tu je kazdy den.
A cele sa mi to nepaci,pripadá mi to tak, že je tu královná...., a tí čo nemaju ziadny statu
tak su potom obycajne nuly.
Ale viem, ze Tomas to spravil pre birdz, teda snazil sa ho vylepsit, a teda to aj ocenujem, ze sa stara o birdz a vymysla novinky.
Liviaam a Aduliatko, trochu som znizil spodnu hranicu, bola moc prisna, ostatne ratalo dobre, ale spodna hranica bola zle nastavena. Teraz je to lepsie.
ach jaj, takze takto nejako zacalo aj top100, asi to mozme rovno zrusit, elo ludia na tomto poratali sa iba TVARIA, ze su normalni. Co sakra riesite? Hviedzicka ci megahviedza kua keby si neprecitam kde to mam hladat ani to nenajdem a robite z toho kovbojku ako keby ste to mali vycapene hned vedal fotky... *TIRED* Serte na to ludia, ste tu kvoli tomu aby ste boli magasuperhyperextraziariva hviezda alebo aby ste si zalozili vlastny blog, podiskutovali a pokecali s novymi ludmi? Ak pre to prve - zla adresa ak pre druhu moznost - co vas to trapi?
dievča uvedom sa a vyjeb sa na statusy..ja som sa už zmieril že nebudem princeznou birdzu lebo mam peero tak ty sa zmier že nebudeš megajasnoreflektorova hviezda..jop?
aaano skvely postoj..ideme si zavidiet kto ma jaky status jak drbnuti... typek je kvietok birdu-ho za to nenavidim lebo ja nie som boze ako v skolke kvoli takymto ludom sa zrusila top 100 proste ak to edokazes predychat tak si sprav vlastnu stranku kde sa mozes prehlasit za supermegaultraextraziarivu hviezdu...mne sa to paci a dufam ze sa to kvoli teba a spolnezrusi...nechapem jak niekoho taketo kraviny mozu trapit
a ja som kliciace semienko tak ja neviem ako to tomasa napadlo ale je to zlate no ale mna netrapy nejak co som... a blog mam len jeden co som tu chcela dat ... inak blogy neviem pisat nevadiiii
Jezinku ja som Mala hviezdicka birdzu vobec sa nestazujem som radaaa *kiss hviedickaa kissing_heart: chodim sem tak akurat a ti, co maju titul Megahviezda si to podla mna zasluzia.. alebo velka hviezda.. ti to pridaaa podla aktivnosti, ze si citas blogy kukas albumy.. a thak.. teda myslim ale myslim si ze mam aj pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ty si napr. na 80% toho co je kriterium na si na dobrej ceste.... Asi to bolo moc prisne spodne kriterium...
Ja som "na dobrej ceste" a som tu prihlasena asi raz, dva razy za tyzden, do fora prispievam minimum, nemam ani ziadne foto, linky, nepisem blogy, pisem si minimum sprav.
A teda nechapem, ako je to potom mozne a podla čoho sa to hodnoti.
Ja viem, mala by som byt ticho a rada, ze aspon nieco, ale mne natom nezalezi, nech som aj v minuse a nedalo mi neozvat sa.
A kde je potom ta spravodlivost, ze ona nema ziadny status, ked tu je kazdy den.
A cele sa mi to nepaci,pripadá mi to tak, že je tu královná...., a tí čo nemaju ziadny statu
tak su potom obycajne nuly.
Ale viem, ze Tomas to spravil pre birdz, teda snazil sa ho vylepsit, a teda to aj ocenujem, ze sa stara o birdz a vymysla novinky.
A viem, ked sa mi to nepaci, nemam tu chodit
liviaam..sak kasli na to... nikde ti to nepomoze...a ani ta to nezachrani