Už veľa ľudí disktuovalo a zakladalo fórum, či je alebo bude na BIRDZ Chat. Ja vlastne NECHCEM, ABY TU VZNIKOL DRUHÝ POKEC! To nie... Mňa len pri písaní tohto blogu:
nemam nic proti tomuto napadu, pretoze ten chat je tu uz vlastne aj teraz.. jeho funkciu totiz preberaju iste temy vo fore.. napriklad tema s nadpisom o pocasi sa stane chatom zopar ludi, ktori o par hodin skoncia s 200 prispevkami o uplne inej teme ako bola povodna
ja som bol zväčša naklonený tomu, aby na birdz chat nebol...ALE mám pocit že by to neznamenalo nejaký úpadok, lebo aj tak sa to tu vlastne už robí. Myslím že zriadiť tu nejaký chat, nieje až taký zlý nápad....len aby to zas nemalo negatívny účinok na fórum
mno povedzme to jednoducho expresne rychlo forum mne sa to paci len co ked budeme chatovat k dakej teme a dalsia sa mi nebude pacit? A kto bude urcovat tie temy?
@hasky@neway , ale zas aby ste ma nepochopili zle, to NEMA BYT NAHRADA ZA FORUM, to ma byt DOPLNKOVA FUNKCIA... Okrem normalneho fora, aj Forum Live (cize chat na nejake temy)
V kazdom pripade, ziadna existujuca rubrika by nezanikla, nebola prerobena v suvislosti s tym, ze by pribudla jedna kolonka s chatom... Teda ak by vobec pribudla, zatial to ma len dnes napadlo, len uvazujeme...
@Pawlo , ale to ze by pribudol chat nijako neovplyvni ci ti taka TSka pride alebo nie Ved ked do ziadnej chatovej miestnosti neprides, tak nikto tvoj nick neuvidi, a tak nikto sa nespyta, ze ci popises
@hajzelodkosti - mal by to byt mix miestnosti (niektore by spravoval admin, niektore by spravovali sami uzivatelia, niektore by boli automatizovane podla RSS)
@Neway hm. to je sice mozne, ale nepredpokladam... Forum je podla mna idealne na dlshie komenty ktore si v klude precitas a vklude zareagujes, a Forum Live (Chat) je podla mna vhodnejsi na ankety, na kratsie temy...
Je to len tema na diskutovanie... Pockam po par dnoch, ake nazory tu budu, a potom sa porozpravam s dalsimi ludmi este... Je to len napad, mozno sa rano zobudim , a zmazem tuto temu, s pocitom (asi mi vcera vecer sibal
noo ja neviem...mne sa síce tento systém fora páči,ale možno by ani to druhé nebolo zlé...ja fakt neviem...proti tomuto nič nemam, ale sice by to nezmizlo a zmena je život...je to ťažké povedať áno alebo nie :/
A neviem, či je vôbec reálne vytvoriť "inteligentný chat". Lebo postupne by to sem prilákalo také typy ľudí, aké chodia napríklad aj na pokec a bolo by to tu také isté.
no kym to nezmeni formu na nieco ako je pokec a nezacnu sem chodit podobne primitivne vymlete mozgy tak to moze byt fajn.len aby to neprilakalo takych hlupakov ako je vecsina pokecu
@meredith555 ja len chcem povedat, to ze na pokec.sk chodia taki ludia ako chodia, NIE JE PRETO, ze sa pismenka sami automaticky posuvaju zhora nadol, ked daco niekto napise... ta technologia NIE JE DOVOD, na pokec chodi velmi vela ludi a chudacikovia nemaju tam co robit, a tak pisu debiliny.
Ked bude Forum Live o konkretnych temach, tak ludia zrazu MAJU O COM PISAT, lebo temy su dane.
Pokec.sk je taky lebo predstav si, ze pridem ja na pokec.sk a o com mam zacat pisat s tisickami ludi ktorych nepoznam??? No o com? O nicom, tak co cloveka napadne, ked chce pisat a nema o com, no co ine ako "popises?"
musim ale povedat, ze na pokeci sa daju najst tiez fajn ludia sice tam uz vobec nechodim, ale s mojou terajsou priatelkou som sa spoznal prave tam, ale celkovo je pokec onicom
ako si to spomenul s tým 7 s.r.o. tak to by som veru bral, ale potom by to chcelo nejaký filter na ľudí skrátka bolo by to geniálne, ale bolo by na tom roboty jak na kostole...napr. že by sa ľudia vopred prihlásili alebo niečo také a určitý počet, by sa dostal do chatovacej miestnosti, kde by sa nahodila téma..ok, nie ste kúzelníci toto sa dá ľahšei zrealizovať v reálnom svete
Nie, chat nechcem... Hádam nám netreba ďalší pokec s vetami: "Nájdem niekoho na zahnanie nudy?" A ako už niekto spomenul- všetci by sa nahrnuli do chatu a už by to tu nebolo také aktívne.. A mne sa práve v tom Birdz páči, lebo je iný.. žiadny bezduchý pokec kde každý druhý príspevok je kto popíše.. Tu sa ľudia delia o svoje problémy a spolu ich aj riešia a to práve zbožňujem na Birdzi.Takže moja odpoveď znie jednoznačne: NIE
po prve ...hovori sa ze su tu inteligentny ludia ..no tak od inteligentneho cloveka by som ja cakal ze sa k tomu postavi normalne a ked to nechce tak napise ze ja nechcem ale preco by to tu nemohlo byt..preco skoro kazdy pise ze razne a explicitne ze : NIE? preco ja by som suhlasil s tym aby tu bol niejaky forum live v realnom case....a nechapem preco by sme sa mali bat zeby tu zacali prichadzat tupy ludia s pokecu ved ked je uchyl a pride sem nakuknut a uvidi ze sa tu debatuje o normlanych veciach tak samozrejme ze sem nepride druhykrat a to boz nie po treti a viac krat.. to da rozum..taze toho ZE SEM ZACNU CHODIT uchylovia sa vobec nebojim..a. ako hovoril tomas a dal tu mnoho padnych argumentov ze ten chat bude "iba" dopnkova sluzba ziadna nahrada ZA nieco..tak preco nie..ja by som bol naozaj za aby tu bolo FORUM LIVE..niejake zaujimave prevedenie niejakeho chatu (netradicne ako je cely birdz) kde by sa kecalo.Ano kecalo ale o niecom taze ja jednoznacne hovorim je to super napad...preco sa tu bojime ze ten chat zmenime na pokec.sk ak je to tu tak ako kazdy vravi tak ty potencionalny new useri ktory sem pridu tak po case aj odidu lebo ich to prestane zaujimat....a zostane to uz iba na nas..taze ked vieme ze to forum live nedodrbame tak by to tu malo byt..nikoho to tu nezabije a nai nevkriesi ...a mozno tu pride viac ludi nie pokec.skchtivy ale taky ktory nevedeli o birdze. napriklad ja som sa dozvedel o birde s medialne.sk a tiez som chodil na pokec.sk a od kedy poznam birdz tak chodim uz len tu..tak tak to "presedlat" by mohli aj iny...a urcite to tak aj bude....caffanek (mier)
ja som bol za vlastný IRC kanál birdzu, ale keď je návrh takýto taktiež sa pridávam aj keď neviem neviem ako by to bolo potom s tými témami a všetkým okolo toho, podľa mňa by to potom chcelo moderátora na každú diskusiu aby dával pozor na ľudí a tí čo robia bordel nech pekne poputujú kade ľahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale to by chcelo viac adminov? Ci nie?
ALe zas na druhej stranke, radsej by som zostala pri Diskusiach..
mne sa páči systém fóra
Ale dokým nevyskúšaš nezistíš.
@Pawlo , ale to ze by pribudol chat nijako neovplyvni ci ti taka TSka pride alebo nie Ved ked do ziadnej chatovej miestnosti neprides, tak nikto tvoj nick neuvidi, a tak nikto sa nespyta, ze ci popises
A neviem, či je vôbec reálne vytvoriť "inteligentný chat". Lebo postupne by to sem prilákalo také typy ľudí, aké chodia napríklad aj na pokec a bolo by to tu také isté.
Pokiaľ to bude INTELIGENTNÝ CHAT tak to beriem.
Vlastne ako si už spomínal tak to bude len trochu oživená diskusia a toto fórum nezanikne.
A bude to spravené klasickou formou - že bude sa dať písať na SKLO a reagovať na príspevky ostatných - ako sme už zvyknutý? Predpokladám že áno.
Ked bude Forum Live o konkretnych temach, tak ludia zrazu MAJU O COM PISAT, lebo temy su dane.