no dobre vam to jebe, uz od nudy neviete co by ste za volovinu vymysleli? Deti idu karhat za gramatiku ostatnych pritom je to jedine co vedia - gramatiku.
Asi sa odjebem z tej BGP,aj odznak si zmažem,lebo je do toho len pičované,a opravujem aj tak každeho aj bez toho aby som bol členom. Ale pár kokotov to nepochopilo,tak je to šikanovanie.
a pochybujem ze aj ak ma tak je ziakom niakej skoly
a tiez pochybujem o tom ze ty mas 12r...
@fxx chod ucit slovencinu v dunajskej strede a ne pindat na nete na to ako ludia pisu... ked pisu zle tak je to preto ze sa to v skole nenaucili tak bez ucit do skoly
@hajzelodkosti ja si myslim ze oni ani tu gramatiku nevedia ale vedia pouzivat word
@freedomko zas sa hráš na hustého? Bože,nechapem takychto ludi,to s tou DS si akože chcel zamchorvať že vieš odkial som? Trapko Bože Mišo,ty si taký KOKOT! A čo ak budem pindať? Čo?
To fakr asi vadí len luďom,ktorí tu gramatiku nevedia. To celé BGP ani nemalo byť,mažem si odznak z webky.
@alpynus ty pako,teraz som si ten odznak zmazal. A povedz,kde som napísal že ja som dokonalý a nerobím chyby?! To len vy si domýšlate,že mi sme tí ktorí chyby nerobia.A to nikde nikto nepovedal.
A nie,mne tie chyby neprekážajú,keby mi prekážali tak ich asi opravím,nemyslíš?
nevidím na tom nič zlé .... no a čo že to je? prečo nie?
šak dobre je to viac menej len na parádu ale tak aj ostaní opravia nejakú hnusnú chybu napríklad v nadpise ankety..
a nikto tu nechce šikanovať! iba opraviť, a myslím si že je ovela väčšia šikana ked niekto začne vypisovať do ankety aká je to hovadina a či je ten človek normálny, a tiež má každý právo založiť anketu o hocičom.....
vlastne ani neviem čo sa tu rieši, keď niekoho neopravím ja, opraví ho niekto iný a je to jedno či je v BGP a či nie.....
sam pisem myslim si gramaticky spravne, ale preto nebudem jebat do ostatnych, ked spravia chybu...ved to ide na nervy dvadsat prispevkov po sebe citat, ze tam a tam spravil chybu, a k teme nic...
@roborossen áno,bojoval. Lenže ja to môžem jebať,keď mi furt bude niekto pičovať za to,že sám robím chyby a som členom. Totiž keď niečo napíšem,a nevidím tam neaké závažné chyby,tak to nebudem ešte 10minut kontrolovať len preto,aby som och nespravil neaku chybyčku,keď často je to skôr preklep. Keď si všimnem u niekoho chybu,opravím ho,keď mi to prekáža alebo bije do očí.
práve teraz som napísala v jednej diskusii, že fóra s veľa chybami mi prekážajú, ale zároveň mi prekáža keď niekto spraví jednu chybu v nadpise a ďalších 20 príspevkov je iba o jeho gramatike a nie k téme..
Nie vždy dokážem svoj písomný prejav udržať v slovenčine a rýpem pre číru rozkoš z rýpania, nie pre členstvo v polomilitantnej internetovej organizácii.
Takto to je, taký je tento svet. Keď pošleš napr. mail alebo dopis niekam VŠ a bude obsahovať jednu maličkú chybičku, tak väčšina vysokopostavených vysokoškolských činiteľov ho ani nedočíta. (Trochu zveličené, ale v princípe to tak je.)
@Alpynus no dobre ale jednoducho tuto není každý jeden koment prihláška či čo na VŠ, tu píšeš každú chvílu niečo, tak sa môže stať že aj človeku čo pozná gramatiku sa stane že napíše chybu, ale netreba ho hned odsúdiť že ááá je v BGP a urobil chybu, každému sa stane....
Ale napr. pán @fxx spravil v jednom komente, ktorý mal štyri riadky, tri chyby. Keďže sám v tom komentári napísal, že niekoho opraví, ak mu udrie hrúbka do očí, tak som predpokladal, že bude rád, keď niekto opraví jeho.
To nie je o odsudzovaní, len o priateľskom poopravovaní.
@alpynus toto je čistá buzerácia a šikana ! ako keď chceš sledovať každé slovo a potom ho overiť či to náhodov je čechizmus , slang a či čo to je úbohosť. teraz čítaj môj príspevok a hladaj nejakú chybu uplne naschvál......
a sakra nedal som po bodke velké T, vadí ti to? stále lepšie ako napísať :vi sťe chudácy !
uvedomte sa
a @Roborossen prajem aby ti aj ďalšie diskusie tak dobre vyšli.....
lol no dobre ... tak potom ziadne skratky typu lol imho rofl ... ziadne smajliky , ziadne take ako birdz grammar police ale bridzova gramaticka policia a ziadne take pisanie ako ja teraz ...
dalsi mili ale nerealizovatelny pokus o napravu internetu ... ale skusit to mozete som s vami ...
@vsetkym@co@su@proti : Podla mna by to bol PRAVEZE skvely napad. Neviem, ako by to tych par stopercentne gramaticky spravnych a vyvolenych chcelo zvladat, lebo kategoria Gramaticky spravne je takpovediac mensina pred skupinou Gramaticky nespravne. Ale aspon by sme sa tu nieco naucili, kriste pane, nie len citali a bezducho kritizovali dobre napady, nie?
prd makovy gramaticka policia....predsa nebudem cloveka odsudzovat a picovat do neho preto ,lebo napise : bi som isiel.. vsak je to uplne jedno hlavne je, ze chapeme co tym chcel povedat...
@hajzelodkosti skopiroval som si kod,z webu ako w3schools to som ti pisal. a hej,to bolo nedavno,lebže medzitym som sa naučil tie kody nekopirovat,ale pisat si ich sam,a aj upravovat podla potreby
@hajzelodkosti mám otázku,teba vážne neakym sposobom zaujíma,sere,alebo ako to nazvat,keď ťa niekto na nete rieši,alebo nadava ti? Lebo pre mňa reči od ludi na nete nemaju absolutne žiadnu vahu
A pivo kludne možme dať,lebo mne je to totalne jedno ...
@Fxx a ty ma ako riesis? Nie je mi to jedno a neber vazne slova, ktore som napisal v jednej ankete. A teba tesi, ked zo seba robis niekoho kto nie si? A k tomu CSS ti poviem, ze vies akurat tak velke hovno a nie CSS. CSS na birdzi je stavane tak aby ho zvladol pomerne kazdy, takze sa vyjadruj presne a nie globalne. Dobre a po pive si ta mozem nafotit?
@hajzelodkosti ja vlastne ani neviem,prečo si o mňa hubu obtieraš,ani ma to nezaujíma,asi máš neaky komplex menejcennosti a potrebuješ si dokazovat na teenage portali že si niečo viac
Ale ako 22ročný by som veru nechcel takto dopadnuť (som zvedavy,ako mega uražku mi na toto odpišeš,už teraz sa tešim)
Že ti nepríde úbohé,riešiť niekoho výzor,keď ti tiež nevyzeraš bohvieako...
No a poď pušťaj sa ešte domňa,ak si vážne myslíš že tvoja slova maju pre mňa neaku vahu...
@Fxx jasne, jasne, jasne. Keby moje slova nemali ziadnu vahu tak uz davno mi neodpisujes, takze zjavne daku vahu maju. Vies o mne hovno som zvedavy kde budes ty v 22 potom sa ozvi a porovname sa oka?
Ja si nic nedokazujem, len sa ti snazim vysvetlit, ze si tu hral curaka a ani to si nevies priznat. Ja si budem riesit co chcem a koho chcem, hovorim nereaguj ked sa ti nepaci a nechaj ma v mojom ubohom zivote zit nadalej.
nemusim,ked niekto nevie pisat..ale zase pridavat sa do nejakeho "klubu"? dakujem,neprosim.. ciarky viem davat, i/y poznam.. diakritiku viem pouzivat tak isto,ako bez nej.. ale zeby ma naplnovalo byt v nejakom "klube" a do ostatnych len pindat? nie..
@Skippik nadavam iba na ludi, ktory robia zo seba nieco cim nie su a to v priapde hentoho platilo. Mam sa chvalit? A potom bude kazdy hovorit, ze hajzel sa chvali a ze to nie je pravda. Ano rad sachvalim, ked mam cim, ale urcite nie tu. A kto ma pozna, vie ze sa mam cim chvalit. Teda som v urcitych veciach na seba hrdy.
@Fxx a aj sa ako pretvarujem a v com prosim ta? Kedy si ma ty videl ako sa spravam, ze si dovolis povedat, ze ja sa pretvarujem?
Preco nie? Lebo je to davka kokotizmu ak to robis, ktorou isto disponujes. A neviem naco sa zas zapajas. Aby si si dokazal co teda aby si doakzal, ze ja som kokot? Asi tazko, takych tu uz bolo.
@hajzelodkosti nemuselo ale to tu vždy bude lebo existuje uhol pohladu a pre každému sa môže zdať debil niekto iný....
a ano nudia sa ludia, preto sme na birdzi tak si vymýšlame hovadinky ale prečo ne? ved to je len nevinné, nič sa nedeje ved sa tu nejdeme vyvyšovať nad iných....len vlastne robiť to čo doteraz ale si dám na webku odznak...to je všetko
@hajzelodkosti mam rovanku oatzku,ako vieš ako sa spravam naozaj ja? To su len tvoje vymysly ale ok necham ťa v tom
Načo sa zapajam? Veď si ma spomenul nie? Tak isto s možem ja spytať,aky suvis ma moje CSSko s Birdz grammar police. Aký? Ja nechcem vobec dokazat že si kokot,ja nič nechcem dokazat ohladom teba Ja len neviem,načo sa tu v komentoch hraš na kokota
No,tak disponujem davkou koktoizmu,a? Napokon,čo je teba do toho?
@Fxx strasne vela som toho teraz napisal, ale zmazal som to, pretoze kokota necham zit v tom v com zije. Pozri sa na seba, potom pridi a ja ti ukazem svoj svet, svoje vizie a ciele, svoje myslienky a moje nekonecne filozofovanie. Po tom vsetkom ta kopnem do pice, lebo nemyslim, ze si mi seberovny. Koncim, pis si, kompenzuj si co len chces, ja si idem citat knihu.
a nahlad mám o to sa neboj ale môžem sa dívať z hociakej výšky vidím že si debil
ja nešikanujem a nevyvyšujem sa ....to robíš práve ty nadávaš aká je BGP blbosť ale vykonávaš to vlastne aj ty daj si odznak a budeš náš člen ringla hnusná!
Ach, nie som príliš rád, ak sa diskutovanie zvrhne k primitívnym vulgarizmom. Nezvykne mi nadávať veľa ľudí. A tí, čo ma takto pekne oslovujú, majú niečo spoločné. Možno objavíš aj sám to, čo spája ľudí ako nikeboy, fxx, krutafunebracka, jeden opitý neonacista, pár zarytých antisemitistov, traja bývalí spoluškôlkári, dvaja bezdomovci a traja rómovia.
clovek prejavy svoj nazro a ty ho opravis... raz ok.. dva krat prekusnem.. tri krat ? jebem na to nepridam dalsi prispevok aj tak nikoho nezaujima len pindaju do gramatiky caute pojebte sa...
toto je reakcia podla mna vhodna na BGP
@alpynus ma teraz napadlo... co tu spaja niektorich ludi su len nadavky na inych ludi nic ine to nie je...
Veľa ľudí nadáva. Ale len málo z nich nadáva mne. Tamten zoznam obsahuje skoro všetkých ľudí, čo ma hanlivo pomenovali. Majú spoločnú istú črtu. Očividne si to neobjavil.
Inak, vôbec netuším, o akom šikanovaní tu niečo splietaš. Jediné, čo som spravil, bolo to, že som napísal, kde si spravil akú chybu a ako by to malo byť správne. A napísal som ti to iba kvôli tomu, že sa nachádzaš v onom klube. V onom klube, ktorý má za záväzok dodržiavať pravopis a dohliadať na to, aby písali pravopisom i iní.
ze ci je potrebne aby takto sikanoval uzivatelov birdzu a zneprijemnoval im ich "pobyt" na fore
pripadne spravim taku vec ze poslem staznost na nick @admin aby si precital prispevky od toho cloveka co takto furt sa len navaza do ludi a dohovoril mu nech sa sprava tak ako chce aby sa spravali k nemu...
zrazu je to tu o slovencine...
preco sa tu neriesi matika takto ? opravovat vypocty?! AHA! preto ze sa tu nerata...
( podla mna cele bgp vzniklo len pre to aby bolo ako do koho rypat )
nemam rad ked niekdo potrebuje poukazovat na chibi iních akobi boly nejakí slovencinari pricom aj tak tu vecsina ludy nepyse z diakrytikou a nykto do nych nevirýva jasne ze ket nektoo pise ako ja teras tag to ludom byje do ocy ale to este neznamena ze tu bude skupina ludi ktori sy budu masyrovat ego na iních a staviat sa do poosicie neakich samozvanich strascou zaakona. Ket chccete niekoho oplavit tak ok ale nee takim stilom ze BGP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Nuž, každý sa nejak musí prejavovať v tomto svete.
sikanator johnysheek a jeho poddany sikanartorovia
birdz je pre kazdeho.. ci pre toho co studuje slovencinu alebo pre tretiaka na zakladke co je doma chory...
proste ak tu chcete robit poriadky tak sa strcte do riti palovej a zalozte si organizaciu a vlastny portal a ne sa tu jebat ludom do ich nazorov...
Keď sa to niekomu nepáči, nikto sa mu tam nekaže pridať.
» www.birdz.sk/forum/sorry-lud...
toto sa vážne nedá prehliadnuť
opravujem už len jedného človeka, lebo si to vyžiadal. a na tom sa bavím
a pochybujem ze aj ak ma tak je ziakom niakej skoly
a tiez pochybujem o tom ze ty mas 12r...
@fxx chod ucit slovencinu v dunajskej strede a ne pindat na nete na to ako ludia pisu... ked pisu zle tak je to preto ze sa to v skole nenaucili tak bez ucit do skoly
@hajzelodkosti ja si myslim ze oni ani tu gramatiku nevedia ale vedia pouzivat word
To fakr asi vadí len luďom,ktorí tu gramatiku nevedia. To celé BGP ani nemalo byť,mažem si odznak z webky.
Inak, trochu vtipné: v tvojom profile sa vystatuješ tamtým robustným odznakom, ale to, že tam máš asi 5 chýb, ti neprekáža.
A nie,mne tie chyby neprekážajú,keby mi prekážali tak ich asi opravím,nemyslíš?
šak dobre je to viac menej len na parádu ale tak aj ostaní opravia nejakú hnusnú chybu napríklad v nadpise ankety..
a nikto tu nechce šikanovať! iba opraviť, a myslím si že je ovela väčšia šikana ked niekto začne vypisovať do ankety aká je to hovadina a či je ten človek normálny, a tiež má každý právo založiť anketu o hocičom.....
vlastne ani neviem čo sa tu rieši, keď niekoho neopravím ja, opraví ho niekto iný a je to jedno či je v BGP a či nie.....
V poriadku. Ja som len povedal, že som to považoval za vtipné.
A mohol by si uznať, že to aj trošku vtipné bolo
A neprekážajú ti? Hlavná vec, že si za tú skupinu včera udatne bojoval
Rozhodnite sa, čo je podstatnejšie..
Oprava: nejaké, nejakú.
A ešte: chybičku.
Chce písať nezávadne, všimol som si chybu, tak som ho opravil. Presne v duchu komentu @24 .
Naviac, toto je téma o pravopise, čiže nevidím dôvod, kvôli ktorému by som sa nemal vyjadriť k chybnému pravopisu.
Nie vždy dokážem svoj písomný prejav udržať v slovenčine a rýpem pre číru rozkoš z rýpania, nie pre členstvo v polomilitantnej internetovej organizácii.
Takto to je, taký je tento svet. Keď pošleš napr. mail alebo dopis niekam VŠ a bude obsahovať jednu maličkú chybičku, tak väčšina vysokopostavených vysokoškolských činiteľov ho ani nedočíta. (Trochu zveličené, ale v princípe to tak je.)
ale tak iné je ked niekto furt píše jak idiot....
ROFL
Samozrejme.
Ale napr. pán @fxx spravil v jednom komente, ktorý mal štyri riadky, tri chyby. Keďže sám v tom komentári napísal, že niekoho opraví, ak mu udrie hrúbka do očí, tak som predpokladal, že bude rád, keď niekto opraví jeho.
To nie je o odsudzovaní, len o priateľskom poopravovaní.
V poriadku, stane sa. Inak, neviem aký prehliadač používaš, ale Chrome ti myslím automaticky podčiarkne slová, v ktorých je hrubá chyba.
@alpynus tak si ho opravil a všetko je v poriadku
Mimochodom, slovo "nieje" nie je sloveso, píše sa to trochu inak : )
A keby to má takto vyzerať v každej diskusii...
@alpynus toto je čistá buzerácia a šikana ! ako keď chceš sledovať každé slovo a potom ho overiť či to náhodov je čechizmus , slang a či čo to je úbohosť. teraz čítaj môj príspevok a hladaj nejakú chybu uplne naschvál......
a sakra nedal som po bodke velké T, vadí ti to? stále lepšie ako napísať :vi sťe chudácy !
uvedomte sa
a @Roborossen prajem aby ti aj ďalšie diskusie tak dobre vyšli.....
dalsi mili ale nerealizovatelny pokus o napravu internetu ... ale skusit to mozete som s vami ...
zatknite ma srtaznik
NaPr1kLaD TaQtO... alias POKEC...
prd makovy gramaticka policia....predsa nebudem cloveka odsudzovat a picovat do neho preto ,lebo napise : bi som isiel.. vsak je to uplne jedno hlavne je, ze chapeme co tym chcel povedat...
Nemate co od dobroty robit? chodte lustit sudoku
@Fxx chod sa valat do svojich grciek a pripisat si an svoju webku, ze si majster v CSS pricom o CSS nemas ani paru, kde si kopiroval tentoraz CSS?
a nedavno si mi pisal, ze si skopiroval jeden kod, ktory si si potom nevedel upravit. Takze si neser do huby.
wau,ty si strašne ubohy človek,lutujem ťa na teenage portali sa hrat na velkeho,to ti ide ty si niečo horšie ako bol xhtml
A pivo kludne možme dať,lebo mne je to totalne jedno ...
Na čo nafotiť? Jebe ti to v hlave? Chceš sa na mne honiť?
ty asi uz ani nevies co pises PISAT ICH SAM => ze ak ich pises sam CSS ovladas. Ak ho neovladas nemozes si ho pisat sam.
No hej uz len na tebe, nic krajsie fakt na svete neexistuje...
Ale ako 22ročný by som veru nechcel takto dopadnuť (som zvedavy,ako mega uražku mi na toto odpišeš,už teraz sa tešim)
Že ti nepríde úbohé,riešiť niekoho výzor,keď ti tiež nevyzeraš bohvieako...
No a poď pušťaj sa ešte domňa,ak si vážne myslíš že tvoja slova maju pre mňa neaku vahu...
Ja si nic nedokazujem, len sa ti snazim vysvetlit, ze si tu hral curaka a ani to si nevies priznat. Ja si budem riesit co chcem a koho chcem, hovorim nereaguj ked sa ti nepaci a nechaj ma v mojom ubohom zivote zit nadalej.
Ok,rieš koho chceš, aj mňa,keď ťa tak zaujímam
Maš pravdu,hral som vtedy čuraka s tym CSSkom,ale nechapem prečo automaticky do každej diskusie kde na mna reaguješ spominaš aj CSS
Neda mi nereagovat naspať na teba,keď viem,že nie si taky kokot na akeho sa tu hraš,a neviem čo z toho maš,že toto robiš Ale ok,maj sa
cisto zo zabavy? Ak je toto zabava tak si raidne nudny clovek potom.
a iba nadávaš na všetko, prepáč nevidel som nič čo by si pochválil, vela toho nekukám ale aj tak...
ťažko povedať či kradol či ne alebo čo vlastne, ja neviem každý môže mať pravdu ale jednoducho aj tak vieš že to tu nemá zmysel
ma to tu zmysel, ale ked je clovek kokot a pretvaruje sa tak vtedy to nema zmysel.
A nemam co chvalit, teda mam a aj chvalim. Chvalom blogy, ktore sa mi pacia, chvalim ciny, ktore maju zmysel a prinos a nie daku birdz policiu.
a šak okej nemusí sa ti páčiť birdz polícia, tvoj názor v pohode, ale je to jedno ludia budú opravovať ludí aj tak...
budu tak isto ako sa navzdy budu zakladat ankety o tehotenstve a pod. Ale nechapem zmyslu celeho toho. Ludia sa nudia a preto vymyslaju hluposti.
A nevidim dovod,prečo by som na nete nemohol zo seba robit niekoho,kto naozaj nie som
Preco nie? Lebo je to davka kokotizmu ak to robis, ktorou isto disponujes. A neviem naco sa zas zapajas. Aby si si dokazal co teda aby si doakzal, ze ja som kokot? Asi tazko, takych tu uz bolo.
a ano nudia sa ludia, preto sme na birdzi tak si vymýšlame hovadinky ale prečo ne? ved to je len nevinné, nič sa nedeje ved sa tu nejdeme vyvyšovať nad iných....len vlastne robiť to čo doteraz ale si dám na webku odznak...to je všetko
Pán policajt,
myslel som, že máš trochu viac nadhľadu. Chcel som ťa len naučiť novému zákonu, aby si nám mohol lepšie policajtovať.
Inak, snáď sa neurazíš, ak ti napíšem, že "náhodov" sa píše skôr takto: "náhodou".
Inak si strašne smiešny Sám chceš ľudí opravovať, ale keď si ťa niekto dovolí poopraviť, tak pindáš ako chorá vrana.
Načo sa zapajam? Veď si ma spomenul nie? Tak isto s možem ja spytať,aky suvis ma moje CSSko s Birdz grammar police. Aký? Ja nechcem vobec dokazat že si kokot,ja nič nechcem dokazat ohladom teba Ja len neviem,načo sa tu v komentoch hraš na kokota
No,tak disponujem davkou koktoizmu,a? Napokon,čo je teba do toho?
a nahlad mám o to sa neboj ale môžem sa dívať z hociakej výšky vidím že si debil
ja nešikanujem a nevyvyšujem sa ....to robíš práve ty nadávaš aká je BGP blbosť ale vykonávaš to vlastne aj ty daj si odznak a budeš náš člen ringla hnusná!
Birdz Grammar Police? Vám to neznie sprosto? A ešte aj tie stanovy? A čo je horšie - obsah tých stanov...
Choďte sa dať rovno registrovať na MV SR.
teda je uplne jedno či to existuje alebo ne
Ach, nie som príliš rád, ak sa diskutovanie zvrhne k primitívnym vulgarizmom. Nezvykne mi nadávať veľa ľudí. A tí, čo ma takto pekne oslovujú, majú niečo spoločné. Možno objavíš aj sám to, čo spája ľudí ako nikeboy, fxx, krutafunebracka, jeden opitý neonacista, pár zarytých antisemitistov, traja bývalí spoluškôlkári, dvaja bezdomovci a traja rómovia.
Vítam ťa medzi nimi : )
clovek prejavy svoj nazro a ty ho opravis... raz ok.. dva krat prekusnem.. tri krat ? jebem na to nepridam dalsi prispevok aj tak nikoho nezaujima len pindaju do gramatiky caute pojebte sa...
toto je reakcia podla mna vhodna na BGP
@alpynus ma teraz napadlo... co tu spaja niektorich ludi su len nadavky na inych ludi nic ine to nie je...
a ja niesom príliš rád ked niekto nadáva na to čo robí
nádavaš aby sme nešikanovali a ty šikanuješ to sa volá sranie si do huby ! vítam ťa medzi luďmi čo majú nasraté v papuli
akoby to tu nikto nerobil doteraz
mi povedz na co ine tu je... len na sikanu...
mamé to jedno
viď alpynusa čo ma šikanuje za hovadiny.......to by som ja nikdy nespravil
ináč minule so ťa videl na ulici!
Veľa ľudí nadáva. Ale len málo z nich nadáva mne. Tamten zoznam obsahuje skoro všetkých ľudí, čo ma hanlivo pomenovali. Majú spoločnú istú črtu. Očividne si to neobjavil.
Inak, vôbec netuším, o akom šikanovaní tu niečo splietaš. Jediné, čo som spravil, bolo to, že som napísal, kde si spravil akú chybu a ako by to malo byť správne. A napísal som ti to iba kvôli tomu, že sa nachádzaš v onom klube. V onom klube, ktorý má za záväzok dodržiavať pravopis a dohliadať na to, aby písali pravopisom i iní.
Už ti to docvaklo alebo ešte nie?
som za zrusenie bgp lebo to nie je normalne aby bola na nete skupinka ludi ktora ide poucovat a opravovat inych...
dobre tak ked sa to zruší myslíš že tu nikto nebude opravovať už nikoho?
ze ci je potrebne aby takto sikanoval uzivatelov birdzu a zneprijemnoval im ich "pobyt" na fore
pripadne spravim taku vec ze poslem staznost na nick @admin aby si precital prispevky od toho cloveka co takto furt sa len navaza do ludi a dohovoril mu nech sa sprava tak ako chce aby sa spravali k nemu...
zrazu je to tu o slovencine...
preco sa tu neriesi matika takto ? opravovat vypocty?! AHA! preto ze sa tu nerata...
( podla mna cele bgp vzniklo len pre to aby bolo ako do koho rypat )