Je zakázané meniť BIRDZ Logo, lebo v podmienkach zmluvy s AIM, kde sa monitoruje návštevnosť, sa ráta len stránka, kde v ornom pravom rohu je logo stránky.. Alebo nejako tak mi to tomáš vysvetľloval.
@kevin tak nech urobí @tom áš krejšie logo :p lebo tie oblaky v tom aktuálnom vypadajú ako šabla (ble) preto si každý robí logo podľa vlastného vkusu! a čo sa týka toho loga pokúsim sa teda spraviť také aby sa podobalo aspoň na to original :p
@lestry roky tu to logo bolo a nikomu nevadilo a zrazu si ho kazdy potrebuje zmenit?
nie.. to logo je sucast birdzu a je len na tomasovej dobrej voli ze nam dovoli si ho menit!!! takze radsej dakuj, ze sa to vobec da.. je dost mozne ze sa to dat nebude!
ale aj toto je pravda: že keď sa to tu bude obmezovať viac než je tak väčšina uživateľou pojde na facebook vrátane mňa :p a tým pádom pôjde birdz do ho?en čiže tomáš tieš nemôže bohvie ako vymýšlať :p
Vravím, že pokiaľ sa nemýlim, tak sa mi zdá, že v css nemôžeš nejako zakázať upravovanie niečoho. Proste to nejde po technickej stránke. Takže buď tomáš css-ko vypne úplne, alebo to bude musieť nechať.. Rozumieš ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
karel capek - zapomen
uz coskoro sa to bude prisne kontrolovat
Je zakázané meniť BIRDZ Logo, lebo v podmienkach zmluvy s AIM, kde sa monitoruje návštevnosť, sa ráta len stránka, kde v ornom pravom rohu je logo stránky.. Alebo nejako tak mi to tomáš vysvetľloval.
to ze je nieco zakazane, neznaci ze je to tu obmedzene ako niekde inde!!
preco clovek pri kazdom "nesmies" krici "o aka nespravodlivost" a zabuda ze ma pre zmenu dovolenych dalsich 1000 veci..
na birdzi je podla mna az prilisna volnost a nemyslim ze som jediny co si to mysli..
nie.. to logo je sucast birdzu a je len na tomasovej dobrej voli ze nam dovoli si ho menit!!! takze radsej dakuj, ze sa to vobec da.. je dost mozne ze sa to dat nebude!
ak je už logo iné, už to porušuje podľa mňa tie podmienky
@johnysheek
neviem, nie som na tom so znalosťami css hlboko, ale nech sa tomáš aj na hlavu by postavil, zmene hociktorej časti webky nezabráni.. asi ..
je len jeho dobra vola, ze sa to da.. a to ze ludia su dostatocne hlupi aby ked niekto podava prst brali celu ruku znaci ze holt budu mat smolu..
Nepochopil si ma.
Vravím, že pokiaľ sa nemýlim, tak sa mi zdá, že v css nemôžeš nejako zakázať upravovanie niečoho. Proste to nejde po technickej stránke. Takže buď tomáš css-ko vypne úplne, alebo to bude musieť nechať.. Rozumieš ?
@lestry
Nemyslím si, že väčšina birdz uživateľov tu je iba kvôli css-ku.. Nikto ťa tu nedrží