Čo ti poviem ... Keď furt vkuse dookola len politika a kto s kým pôjde do vlády a podobne, tak ani sa adminom nečudujem. Aj ja by som také fóra mazal, lebo sa to tu dookola opakuje. Konči, nikto ťa tu nedrží. Čau.
@rici135 @Ps102
aj kebyže tu propagujem Musoliniho (neviem ako sa to píše) ale mal som tam okolo 14 komentárov, tak mi to mali dovoliť aspoň prečítať. Kľudne, nech zakážu, ale nech mi to aspoň dovolia prečítať. A tak vám úprimne poviem, aj pre @antifunebracka nárokom. Či ako sa píše to jej meno. Takže @antifunebracka ,hlavne pre teba, kľudne nech to zruší nedemokratický Birdz. Za Boha a za národ. Na stráž!
@3515519 nedemokratický? Veď ale to sú fóra, ktoré tu boli minimálne 45 krát ... Stačí použiť vyhľadávač ... A ja sa naozaj adminom nečudujem, pretože to išlo 95% birdzákom na nervy.
Birdz je ako nas prezident- ani on vobec nerespektuje volu ludu, odmieta sa stretnut so slusnym politikom, ale so statnikmi z fasistickeho Izraela si podava ruky a dokonca sa s nimi aj odfoti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
!!!!
!!
!!
@Ps102
aj kebyže tu propagujem Musoliniho (neviem ako sa to píše) ale mal som tam okolo 14 komentárov, tak mi to mali dovoliť aspoň prečítať. Kľudne, nech zakážu, ale nech mi to aspoň dovolia prečítať. A tak vám úprimne poviem, aj pre @antifunebracka nárokom. Či ako sa píše to jej meno. Takže @antifunebracka ,hlavne pre teba, kľudne nech to zruší nedemokratický Birdz. Za Boha a za národ. Na stráž!