nikoho, lebo by som sa hanbila ja by som musela organizovať len veľké celobratislavské stretko, kde by som sa mohla tváriť dostatočne neosobne pri pozývaní
@anzu nie v podstate vtedy by slo o nieco medzi, ale ved vy ste vsetci vedeli aky charakter bude mat, lebo vsetci ste hned dopredu upozornovali na to, ze nebudete moc pit..
@tunidlo nebojsa nic, zase vykluckujem tak, ze poviem, ze to je taka kludna party max pri pivku *devilish smile* ale ved by si ju tam nejako dotiahol, nie ?
@mirkova hele, cica, vieš, že sa blíži 17. marec Inak, u mňa to takmer padlo tento rok, bo som mala ísť 15-teho domov, ale až 22-ho idem. Takže vezmi debilníček a zapisuj "PATRIK s Titušik"
@mirkova a @drilo čo sa týka mňa alebo nebude to vstup od 18 .. teda od Hviezdy Birdzu ? ale fakt viem si predstaviť a po mature ( písomnej mám budúci týždeň ideme niekam aj keby neviem čo "!
Lebo by som sa musela s každým rozprávať a ZASE raz mať všetko na starosti, ja som asi ešte nebola na chate, za ktorú by som nebola zodpovedná
Ale tá ponuka sa mi páči, potom na "eešte! eešte!" daj niečo od Vaša Patejdla jak bonus! Možno mi konečne prestane jebať v hlave "Ak nie si moja, tak potom neviem čiaaaaa si"
@mirkova Jeej, ďakujem! ...Dostalo sa mi do uší, že slávna mirkova by si vedela predstaviť moju maličkosť na teoretickej birdz-párty. Nedalo mi to a musela som sem po dlhšej pauze skočiť, aby som si to overila (a nehanebne si tým podvihla vlastné ego).
Len škoda, že by som sa trochu hanbila na takom zraze Aj keď...@shaolingirl predsa poznám osobne, @goth111 a @frez mali párkrát to "šťastie", že okolo mňa prešli a ani o tom nevedia, a teba s @titusik beriem ako svoje vlastné spolužiačky (v pozitívnom zmysle).
Juj, je normálne, že ma po tomto zalieva vlna radosti a zároveň ma chytá sentiment???
@mirkova Tento kompliment ma milo prekvapil. Ak by sa dačo organizovalo, treba dať vedieť. Dostavím sa. A v najhoršom prípade dotiahnem našu hanblivú @leiasolo za uši, ak by bol dáky problém. Jednak, teba(@mirkova ), @titusik beriem ako známe, hoci som vás nevidela...plus, pravidlo - vrany k vrane sa mi zatiaľ vždy osvečilo, takže by mi bolo potešením...
A ja chcem, takú párty... Ked budete dobakalárované alebo kedy budete mať čas, tak dačo takého dajte dokopy...
@titusik Nebuď na mňa zlá. Lebo sa naštvem a ozaj do tej Nitry vycestujem. Ale potom budeš mať problém dievča, lebo ma budeš musieť ísť zobrať k autobusu, urobiť vyhliadkovú trasu po meste, vymyslieť mi program, zabaviť ma, nakŕmiť, potom zasa odniesť k autobusu... To nie je len tak! Čo nevieš, že ja by som mohla omylom vystúpiť niekde v Košiciach??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
Nie birdz stretko na lavičke pred Národným divadlom, ale nejaká mega kalba alebo chata
Birdz Skins chata!
@indifferentgirl @krvaaa @fr4nk1
ja by som tam pozval aj vsetkych kludne, ale ide o to, ze ci by to bola "party-vecierkova" akcia alebo krutoprisna najebavka..
@janatokaslem , @hereiam , @mateko
Nepripájaj nič, lebo ak napíšeš, že sa chcete poriadne ožrať, ona tam nebude chcieť ísť!
@tunidlo nebojsa nic, zase vykluckujem tak, ze poviem, ze to je taka kludna party max pri pivku *devilish smile* ale ved by si ju tam nejako dotiahol, nie ?
No obávam sa, že nie, lebo by som sa moc obával, že na revanš budem musieť ísť na kostýmovú party s anime tematikou
a určite by sa ešte niekto našiel
a mačku nezoberieš?
ale nie ..:d kde by si takú párty chcel?
kde , ja ti nevim karle
lol keby bolo dačo také že birdz karavan a ked by sa robilo nejaké stretko tak by ho birdzáci mohli využiť
čí už asi moc fantazírujem
a
@J ägermeister
my si vystačíme
@heatrow Ó,som poctená Kedy ideme pařit?
Aj ja by som ťa zobrala
@dushqa @lochnessko @wordsarejustdropsofrain @hadiatko @luthien @soraya @hov ädo @acvd43xa7w (ktorej nick viem naspamäť :p ) @kikhuska002 @emmka98765 a vlastne všetkých ktorých mám v priateľoch plus zopár na ktorých si momentálne nespomínam, lebo som mimo ako mimoň
@matus123
@lenkaska1 @littleboo @bublinqua @lesilie22 @luccik @houmr @vampiresister666
no a to by aj stačilo (a hrala by iba normálna hudba)
No šak to je jasné, na chatu bez toho by som nešla ani
Ja ti tam môžem zaspievať kľudne, bez nároku na honorár!
Lebo by som sa musela s každým rozprávať a ZASE raz mať všetko na starosti, ja som asi ešte nebola na chate, za ktorú by som nebola zodpovedná
Ale tá ponuka sa mi páči, potom na "eešte! eešte!" daj niečo od Vaša Patejdla jak bonus! Možno mi konečne prestane jebať v hlave "Ak nie si moja, tak potom neviem čiaaaaa si"
Keď sa vyplní ten nápad s birdz party, aby sme sa chápali!
Oka, tak ma nezabudni pozvať potom
zahovaras
Práveže ty predhováraš!!!
co robim?
mozno nepovedane, ale myslene!
Ale tak koka, persh, husky, mamradadeli, ena, zuzulka... plno veľa ľudí.
A inak kedy si dáme stretko v KE?
Len škoda, že by som sa trochu hanbila na takom zraze Aj keď...@shaolingirl predsa poznám osobne, @goth111 a @frez mali párkrát to "šťastie", že okolo mňa prešli a ani o tom nevedia, a teba s @titusik beriem ako svoje vlastné spolužiačky (v pozitívnom zmysle).
Juj, je normálne, že ma po tomto zalieva vlna radosti a zároveň ma chytá sentiment???
A ja chcem, takú párty... Ked budete dobakalárované alebo kedy budete mať čas, tak dačo takého dajte dokopy...