Mám rada našu komunitu birdzácku, ale doteraz som mala pocit, že tu ide o expresiu svojho ja, uverejnenie vlastnej tvorby, či už literárnej, hudobnej a pod.
Ale v poslednom čase v topkách sú samé polonahé slečny, keď to preklikám, holé nohy, spodné
tak tymi bruchami sa birdzacky navzajom podporuju aby chudli, podla mna
+ niekto ukazuje ako nieco nakreslil, vymodeloval.. iny ukazuje ako cvicil, co je na tom zle? ja mam tiez fotky brucha v albume a mam to tam aby som videla zmenu ked raz sverejnim fotku mojho uz pekneho brucha.. nohy su tiez niekedy pekna vec, ani proti tym nic nemam..
a pochybujem ze to ti ludia robia kvoli tc, mozno taki, co nieco take pridavaju vkuse, ale myslim si ze tie fotky maju hlbsiu myslienku a lepsie spracovanie ako pokec
@antifunebracka no veď to už ani za reč nestojí keď to tam je ja sa len zasmejem, muhaha, keby mňa videli bohes, keby fakt si myslia že sú ako prasiatka, tak sa nesápu na net s tým ..
@acheraya podla mna je super ze sa tu rozmohla vlna cvicenia, baby na sebe makaju a chudnu zdravo, je to lepsie ako keby sa propagovala anorexia a pod.. jedna chudne, druah chudne, tak sa pochvali aj ona, nie? ja na tom nevidim nic zle, pokial to ludia fakt nepridavaju prehnane.. ale tak osobny nazor no
Milujem svoje telo a fotky jeho častí pridávam z takého istého dôvodu, z akého pridávam fotky časí svojho biku, ktorého tiež milujem... A aby samoľúbosti nebolo málo, tak napríklad, keď sem niekto pridá fotku stiahnutú z netu niekoho cudzieho, kto je sexy, krásny, priam dokonalý, mám sto chutí sem pridať svoju pervezno-oplzlo-lacnú fotku, na štýl aha - ja takéto súčiastky vlastním! Ale, nerobím to, lebo tie súčiastky vlastní ešte niekto iný a ten sa o ne odmieta deliť. Len pár súčiastok teda zverejniť môžem...
No ja mam siabost na bruska ..ale tak ja tu vobec nepozeram fotky (zerie mi to data) a co sa tyka @4 tak zrovna take odhalenia nemusim..teraz neviem ci chce dotycna ukazat brusko alebo nohavicky..ked iba brusko,rak to si mohla dat nohavice,alebo odstrhnut z fotky.,takze ta fotka je pre mna fail.. .inac @hawaitypek opakovany vtip nie je vtipom (mam na mysli to o tej babke)
Čo ja viem, keď to berieš takto, tak aj ty si na tejto fotke celkom odhalená, nie?
Ale jasné, proste sú prípady kde mi to nevadí a sú tu také, čo fakt mi lezú už na nervy, hlavne tie čo tvrdia jak sú "tlsté" a pchajú tu svoje nahotinky.
ja vlastne obdivujem všetky baby čo dokážu čokoľvek takéto vycapiť na net... sú tu viacmenej schované za prezývku (aj ja), ale vycapia na net svoju tvár, svoje nahé telo a pritom každá vie, že birdz vôbec nie je súkromná záležitosť... že si tie fotky kľudne môže pozerať každý kto si dá google birdz a tam mu naskočia akutálne nové foto bez toho aby tu bol registrovaný... čiže čistý obdiv, lebo ja toto neviem... a ani nechcem vedieť. Nikdy totiž neviete, kde vaša foto skončí a ako s ňou kto naloží...
@jessminka nj, to je pravda ... ale tak .. to je nebezpečenstvo "anonymity" na internete .. ale .. veď mne to je vo všeobecnosti jedno .. len som myslela, že birdz je o inom no ..
@tomias hej ale fotka dvojročná a extrémne skresľujúca takže nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
+ niekto ukazuje ako nieco nakreslil, vymodeloval.. iny ukazuje ako cvicil, co je na tom zle? ja mam tiez fotky brucha v albume a mam to tam aby som videla zmenu ked raz sverejnim fotku mojho uz pekneho brucha.. nohy su tiez niekedy pekna vec, ani proti tym nic nemam..
a pochybujem ze to ti ludia robia kvoli tc, mozno taki, co nieco take pridavaju vkuse, ale myslim si ze tie fotky maju hlbsiu myslienku a lepsie spracovanie ako pokec
toto je fotka brucha a noh (you don't say) a zda sa mi starsne pekna
ale dúfam že ich babky vedia že toto robia
ako nevadi mi, ked na sebe niekto maka, to je super. vadia mi tie prijebane popisky k tomu typu "fuu aka som tlsta"
a berem že sa podporovať, veď to je super.. ale tak neviem no .. už mi to pripadá prehnané, proste moc, jeden, atk zrazu všetci musia ..
a nepoviem keby schudnem 10kg (och, kiež by) tak jasné dám fotku .. ale dá sa to aj zahalenejšie ... možno som len precitlivelá asi
Ale jasné, proste sú prípady kde mi to nevadí a sú tu také, čo fakt mi lezú už na nervy, hlavne tie čo tvrdia jak sú "tlsté" a pchajú tu svoje nahotinky.
@hawaitypek no a vymyslel ho chuck noris,ze?
@tomias hej ale fotka dvojročná a extrémne skresľujúca takže nič
ked tu dávajú baby svoje super telá aby mohli počúvať aké sú sexi
a napíšu si popis že hrôza alebo tak
myslím že vela báb tu má oveľa krajšie telo a nemá zapotreby ho dávať na net ...také úbohé mi to príde
ale to nie je dôvod, prečo mi to tu lezie na nervy .. ale chápeš tak si nájdem niečo, kde také sa nedeje a aj tu to začne .. to rozladí