Keď tu už bolo birdz stretko v KE tak ma napadlo že by mohlo byť aj v BA zatiaľ sme teda len Ja a @vast ... pridal by sa ešte niekto? Dátum by mohol byť napr budúcu sobotu t.j. 26.11. čas a miesto by sa ešte upresnilo Ak by ste chceli ísť a nevyhovoval
@heatrow ja sa uz chystam na to, ktore organizuje @soraya druhu decembrovu sobotu, takze je to podla mna strasne nahusto, pretoze ty ho mas 26.11. a ona presne o 2 tyzdne, mal by si to presunut podla mna, niekedy na januar, lebo asi nepride vela ludi kedze dalsie o ktorom sa vedelo skor je za par dni po tvojom ale rob ako chces
@heatrow iste, ja som myslela, co je duchaplnym ucelom. Ako si to asi predstavujes?Myslim si, ze vela ludi zije na nete lebo nechce/ nevie zit realne tak naco sa stretavat?alebo skor, nebudu sa chcet stretnut a je to trapne pre nich, ich, nas.
@lelia predstavujem si to jednoducho ... posedíme .. pozoznamujeme sa porozprávame sa ... spravia sa nejaké foto ... kto bude chcieť si smie aj vypiť jednoducho taký pohodový večer s novými ľudmi
@heatrow tak pride na to soranyino malo by to byt 10. decembra o 16:00 pred starym narodnym divadlom v BA ale inac je dobry napad spravit stretko, ved uz nebolo velmi dlh a ked spravis nejake v januari tak pridem
@pumaamravec no tak ak bude čas a nič mi do toho nepríde tak by som prišiel toto ja nehám takto ja mám aj tak namierené do Ba takže tak a na január alebo február sa môže potom spraviť to druhé
@vast ved ked chcete spravte si stretko aj skor, ale myslim ze viac ludi pride na to co organizuje soraya lebo o tom sa vedelo skor a alkohol nepijem, ale rooibos si davam na litre
dost to zalezi od toho ci tam bude @pavlinkaa abo @wordsarejustdropsofrain ale ja take masovky moc nemusim, planujem 1, ale to bude len s mojmu srdcu najblizsou birdzackou... uvidime. @pumaamravec na to sorayno kto ide? resp. pise sa tu niekde o tom?
zatiaľ som to nikde oficiálne nezverejňovala, pretože som nechcela pred tým košickým stretkom, ale ako @pumaamravec píše, 10.12. budem v BA a mám v pláne spraviť nejaké to stretko. spravim o tom samostatné fórum, keď to bude trooošičku aktuálnejšie
všetci !!! toto stretko neberte už do úvahy ... dohosli sme sa z @vast že skočíme na to k národnému divadlu čo bude 10.12 takže ak chcete prídte a naše originál bude až niekedy v januári
Popolček sa odtrepe aj do BA, kašle na dozvuky s vlastnou triedou, pretože this is the only chance to get there!!!!! ale no keď vás tam bude toľko asi umriem od hanby a budem sa tváriť že neexistujem a bude to vyzerať ako @80
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@h8u s tebou rátam !
@noha05 prídi
@schizoofrenik jáááj áno lebo to je kúsok
@lelia no čo je asi účelom stretka? spoznať nových birdzákov
@smajdalf tak budú dve ! ale nie ja o ničom neviem ! to sa teda neráta
@najivna prečo?
@chevro fajn
Ja budúcu sobotu určite nemôžem. Kamarátka má tu 18-tku.
možno raz ale teraz mám do 11.12. plno :/
Skôr fakt nemám kedy..(ach)
tak lebo tu pobudnem ešte pár chvíl.
@side3 a @bizbillio ešte vy dve
a sme 4 a už sa nebudem báť ísť
ale ja ostatne damy nepoznam