tak, zmena planu, organizacny team sa rozhodol, ze kto ma chut a zaujem sa stretnut, moze tak ucinit v Storme, kde budeme ja a @matwejo od osmej vecer...
skuste sa mi pls vyjadrit ludia, ktori pridu primarnejsie ako ti, ktori nepridu
@purenarcissism@matwejo@blackrisq bah.. toto majú napísané na udalosti na FB: Žiadne cédečká, žiadne mp3, ale ihla na vinyle a vinyl na gramofóne. Piatok 15.júna otvárame letnú sezónu v znamení rock'n'rollu, soulu, ska a punku! Čakajú vás kvalitné hity, ktoré preveril čas.
Celý večer budete počuť rocknroll, ska, reggae, 2-tone, 3- wave, soul a punk. Naši DJ-i nevynechajú žiadnu legendu a tak sa na rad dostanú The Clash, Madness, The Aggrolites, Specials , UB40, Max Romeo, Jimmy Cliff, Valkyrians a veľa iných pekných pesničiek na tancovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
in general sa asi zrazime v storme a potom presunieme do lazo, minimalne ja a matej...
ostatni uz podla chuti mozu pokracovat v storme, ist spinkat alebo s nami tancovat
Podľa mň by tak raz za pol roka malo bývať
tak asi veria, že sa k nim všetci pridajú
aj všetci, príďte, pjúr má náladu na spoznávanie sa ono to nebýva často, tak to nepremeškajte
@majo @greyness rum?
@n0win0u sa vidíme!
@vast tak sobotu!
juj ale čo mi je, takto sa tešiť, sa mi ani nepodobá
votujem pre slavin alebo naky parkys aj s homelessakmi mozme podebatic kedtak
@n0win0u
@majo
@vast a prečo mi totok riešime vo fóre Birdz stretko??
To sa nás netýka! My máme rumys stretko, trebalo by spraviť vlastné fórko
my si uz teda s @blackrisq -om spravime iny program daky, ked nas nikto nechce,
Celý večer budete počuť rocknroll, ska, reggae, 2-tone, 3- wave, soul a punk. Naši DJ-i nevynechajú žiadnu legendu a tak sa na rad dostanú The Clash, Madness, The Aggrolites, Specials , UB40, Max Romeo, Jimmy Cliff, Valkyrians a veľa iných pekných pesničiek na tancovanie.