Čaute birdzáci Padol taký nápad zorganizovať také menšie mini stretko v Nitre. Neviem, či už tu niekedy bolo, tak prečo nie? Zopár by nás už bolo (4-5 zatial). Vítaný je každý, nemusíte byť len z Nitry
@3 no kedy...volako v juni asi to bolo. zopakoval by som si to rad, len neviem, kedy budem mat moznost sa tam dostat a ci moj bohatier by mal na mna cas
Podľa mňa nie je najlepší nápad dávať to pred sviatkami. Každý je rád že je doma v kľude....tiež si myslím že po novom roku by to bolo lepšie a aj moja účasť je možná
@vast pre niektorých je to posledná možnosť uvidieť sa s niektorými birdzákmi v tomto roku a na ten dátum mám dobré dôvody.ak vám nevyhovuje, tak nechoďte
@soraya 21. to nepôjde... Ja som v trnave, ja ešte chodím do školy... a stredu musím byť na intráku, štvrtok musím ísť do školy, pretože píšeme opakovnú písomku k maturám, a keby to nepíšem tak mám neskôr 2. level, ktorý je ťažší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a co tak si to zopakovať?
a @moonwalker organizuje ja len zakladám fórum
problem?
tak kludne mozes aj dojst potom
vacsine to teraz nevyhovuje :/
s tymi co by isli som si uz pisala ze januar
@ikuto neprovokuj
inak hlásim sa aj ja, takže so mnou počítajte ma 100%, len prosím nedávajte to na 22, lebo v tedy nemôžem..
ale vlastne väčšinu z vás nepoznám
a čo ty by si chcel prísť?
Čo sa bojíš Bude to asi až v januári
možem si ťa zapísať ako aj iných ludi čo uz su na zozname a v januari sa to zorganizuje
@smichi fíha dobre
január vyhovuje?
@kokina to som rada, že je to v januáry, ale kolkého presne???
Skvele! Pôjdeme spolu