@jin15@snehovavlocka Fakt mi je to ľúto, ale fakt som nejak nestíhal/zabúdal na toto, už asi nebudem v budúcnosti vymýšlať tvorivé súťaže, ktoré treba zložito hodnotiť, nabudúce budem iba žrebovať, alebo sledovať kto má najviac kliknutí na niečo, to sa vyhodnotí v priebehu pár minút a nebude problém.
Začal som tou najstaršou, zajtra-pozajtra skúsim zverejniť výsledky z rekordov, a potom nasledujúce dni (dalšie rozprávky), a fotosúťaž a ďalšie rozprávky...
@tomas Ach jaj nechcem vyzerat jak nejaky deges ale tak potom netvrdim ze to bude vtedy a vtedy , okrem toho nieje to o tom ze sa to zlozito vyhodnocuje skor je nezvladnuta organizacia. Pri organizacii sutaze ako je tato kde si mohol ocakavat mnoho blogov si mohol mysliet nato ze by to malo vyhodnocovat viac ludi, popripade postupne informovat o posuvani sa zverejnenia vysledkov sutaze... Akoze majte ma za hundrosa ale bol to fail a hlavne preto ze sa to dalo ocakavat uz po prvom tyzdni sutaze z hladiska mnozstva blogov a casu ktory mas na ich precitanie a aj tak sa s tym nic nerobilo ... Ale tak lepsie neskoro ako nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@tomas ??
Začal som tou najstaršou, zajtra-pozajtra skúsim zverejniť výsledky z rekordov, a potom nasledujúce dni (dalšie rozprávky), a fotosúťaž a ďalšie rozprávky...
» www.birdz.sk/teensvet/rozpra...