nechtiac som to odoslal skorej ako som mal a nepridal som tam moznost "nie" ak by tak poprosim nejakeho admina aby mi to opravil...dakujem no a k teme...ste spokojni so svojim vysvedcenim ?
@mayo protispamova vychova - ak nespamoval twilightom alebo poslal len 2-3 tsky ma jednkotku, 10 spamov dvojku, do 40 ma trojku, potom stvorku a asi nad 80 ma patku volitelne
@mayo niektore znamky zhodnocuju nie len pocet, ale aj ich popularitu, napriklad pri blogoch, par kvalitnych blogov moze znamenat lepsiu znamku ako vela blbych blogov...
je to prve vysvedcenie. buduci rok budem zhodnocovat aj vymeskane dni analyzovat spravanie a dalsie veci...
akoze vobec ma nemotivuje vidiet totalne odveci znamky.. toto nie je najhosrie, co som kedy videla, toto je nocna mora- dakujem, fakt, presne toto som dnes potrebovala..
slovensky jazyk nema s tskami nic spolocne, neviem, napad fajn, ale celkovo sa prave zabil posledny klinec do mojej rakvy dnes..uzasne, fakt motivacia..
Ďakujem birdzu za vysvecko nakolko uz nechodim do skoly velmi ma potesilo a ako sa vravi tie zle znemky si opravim sak mam na to pol roka
Fakt vdaka potesili ste ma
Inak ma zaráža že blog som už nenapísal pol roka, videá mám celkovo 3 a z oboch mám chválitebný Asi u oboch zapracovalo hodnotenie hviezdičiek a na birrdz relatívne dosť komentov inak si to vysvetliť neviem
Ako take vysvedcenie som v zivote nemala... ako dost velky pre mna prepadak... keby bolo viacej casu tak slubim, ze sa polepsim ale nie je hold... nic s tym nenarobim...
Tak to moje bolo dost zle ....lebo som tu kratky cas... ale som spokojna ze z albumov mam 2 ale chcem mat lepsie...budem lepsia BIRDZacka
www.birdz.sk/webky/vysvedcenie/mirushqa7
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
moje je napr:
» www.birdz.sk/webky/vysvedcen...
staci zmenit koncovy nick a uvidite ake vysvedcenie kto ma moje je asi jedno z najlepsich co som tu videl
,..pre pamiatku som si ho aj odfotila
prepadla som z videoblogov.. ale ked ja..ja...ja sa polepsiiiim
Toto je najhoršie vysvedčenie aké som kedy dostal...
je to prve vysvedcenie. buduci rok budem zhodnocovat aj vymeskane dni analyzovat spravanie a dalsie veci...
@bobi neprezradzaj vsecko
tak Tomas ma trojku z fotoalbumu ((( DDD
- dve dvojky, jedna trojka...
take hovnove vysvedcenie to iba spalit a začat radšej chodiť na booom
Pekný zvyšok dňa
slovensky jazyk nema s tskami nic spolocne, neviem, napad fajn, ale celkovo sa prave zabil posledny klinec do mojej rakvy dnes..uzasne, fakt motivacia..
Fakt vdaka potesili ste ma
to že mám štvorku z nástenky chápem lebo nepridávam stavy ale dvojku z fotoalbumu? to asi z toho že som si minule skoro polovicu fotiek vymazala :/
dve päťky
Ale dve dostatočné a jedna nedostatočná. Ehm
Inak ma zaráža že blog som už nenapísal pol roka, videá mám celkovo 3 a z oboch mám chválitebný Asi u oboch zapracovalo hodnotenie hviezdičiek a na birrdz relatívne dosť komentov inak si to vysvetliť neviem
*Kalap Down*
www.birdz.sk/webky/vysvedcenie/verculka89
www.birdz.sk/webky/vysvedcenie/mirushqa7
a kde je Sex 2008???
zalezi na kusoch oblecenia =D
....dobre je