Chcela som si zmeniť profil. Pol hodinu som ho vypisovala a keď som to dala uložiť vypísalo mi, že nie som prihlásená...aaaaa...a teraz to mám robiť ešte raz?..ani ma nehne.
preto pri upravach mavam birdz otvoreny v dvoch oknach..v jednom si robim co mi treba - vyplnovacky, blogy a tak a v druhom pisem TS...a potom je to ok...a blog este pred uloženim na birdz hadžem do kompu aby nezanikol
ja si veci priebezne kopirujem ...lebo sa mi bezne stava ze miesto zminimalizovanie si net zavriem...a to pi pisani takeho mailu na 2-3 A4rky celkom nastvat vie
Ja ked som si pisala dlhu TS, tak ma dakedy tiez ohlasilo. A mala som ine nervy. Ale to sa mi stalo uz aj na pokeci, takze teraz vsetko pisem vo worde a potom kopirujem.
vsimli ste si ze "hlavnych diskusnych tem" fora je 27 a napravo je 30 tem?? v tych hlavnych chyba napr. Ostatne(rozne temy) a dalsie sa mi nechce hladat
Napíš si všetko najprv v pohode do Wordu (nazabudni mať zapnutú možnosť Automaticky ukladať po 10 minútach v časti Nástroje-Možnosti-Uložiť). Potom daj Ctrl+A, Ctrl+C, prejdi do Birdzu a daj Ctrl+V. Jednoduché.
ja som pisala raz jeden blog a bol dost dlhy.Srala som sa s tym skoro pol hodinu (aj tak stal za h ... a potom som nechtiac stlacila na myske tlacitko na boku co znamena krok spat a skoro ma porazilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A inak ved opakovanie je matkou mudrosti
vsimli ste si ze "hlavnych diskusnych tem" fora je 27 a napravo je 30 tem?? v tych hlavnych chyba napr. Ostatne(rozne temy) a dalsie sa mi nechce hladat