Chýba mi že už si nemôžem čítať o Specnaze a o kapele a o tom jaký je Qwedsayx "užasny" zrobil si zrejme new ACC ale bavilo ma čítať jak sa s každým háda
@miaja tak prepac, ked o tom fakt nevies, myslel som si, ze si robis mimoriadne nevkusnu srandu, kedze sa to tu dost riesilo, ale... pred rokom zomrela
poke:
"ty ale inak to je nehorázne nádherná predstava, prosto že namiesto birdzu čítam knihy, chodím viac von, nové vzťahy, noví ľudia, píšem poviedky, ách"
@piter09 Hore sa pozri, ešte som aj toto fórum komentovala veď Ale je pravda, že ma tu nevidno toľko ako kedysi lebo už prakticky nič nepridávam a je otázka času, kedy sa tu raz zabudnem prihlásiť na dobu neurčitú, už sem chodím len čisto zo zvyku. @tasha5 Čo ja s Luthien? Ja nie som Luthien, ani ju nepoznám
@burble tak obmedzil som birdz na vtedajšie 3-4 hodiny na 15 minút
a obmedziť ešte viac chcem
@piter09 čo je na tom vtipné? ja som ju "neojebal" nevnucoval som jej aby odišla, bola to len moja ambícia ktorú som chcel a chcem splniť, ale zvyk a nuda ma tu držia
@poke ja stále nechápem čo ti bráni odísť? @tasha5 nie nie, ani sa na seba nepodobáme veď a ona nemá dreadkys a ja nemám modré oči! (aspoň sa mi zdá, že má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a ešte lilu lebo som rada čítala jej blogy.
mne chybal birdz , ale uz nebude, zas vas budem otravovat a robit si z vas prcu
inak @marleymt ideme na to?
ona niekam odisla, ci si dala pauzu, alebo co?
poke:
"ty ale inak to je nehorázne nádherná predstava, prosto že namiesto birdzu čítam knihy, chodím viac von, nové vzťahy, noví ľudia, píšem poviedky, ách"
a @9 suhlas
@tasha5 Čo ja s Luthien? Ja nie som Luthien, ani ju nepoznám
a obmedziť ešte viac chcem
@piter09 čo je na tom vtipné? ja som ju "neojebal" nevnucoval som jej aby odišla, bola to len moja ambícia ktorú som chcel a chcem splniť, ale zvyk a nuda ma tu držia
ze ti birdz brani v tych cinnostiach.
(mali sme mat klub pozitivistov! )
a chcem viac @dokonalygentleman
@tasha5 nie nie, ani sa na seba nepodobáme veď a ona nemá dreadkys a ja nemám modré oči! (aspoň sa mi zdá, že má