poviem mu že naňho nemám čas a on sa urazí a odíde z tohto príbehu, a pri tom zabudnem aj na toho veľkého, pozriem sa do zrkadla a vidím svoj odraz, ale ten kto sa na mňa pozerá neopakuje moje pohyby ale sa snaží s tým nožom ktorý mám v ruke podrezať
keď som videl to dievča v uličke, a to dievča mi povedal: ty debil!! čo si to urobil!! to dievča vyzeralo ako ta holka z toho japonskeho horroru ring nie z tej blbej americkej napodobeniny
zacnem si hmatat kozy...jouu, jake su tvarne ...opat sa zobudzam.. ej, doriti! zas som to ja a zas ten mimozemstan! uspal ma a uniesol do svojej kozmickej lodi...co to robia..? boze.. oni mi chytaju penis!
pojdem do kuchyne a vztiahnem nozik na maso z 30 cm cepelou a podrezem a dobodam toho mimozemstana, jeho krv je po celom byte, na stenach, na podlahe, vsade.
pocas cesty vsak zistujem ze s odseknutym prstom sa mi bude s macetou zle sekat preto sa vraciam domov,beriem ihlu a snazim sa po izbe najst nieco co sa aspon podoba na prst a prisit to tam....
tento príbeh má asi milión ďalších pokračovaní a ja neviem v ktorom mám pokračovať, tak si idem zahulákať cez okno a v tom uvidím lietajúceho Slotu z SNS, tak utekám po pušku ale kým tam dobehnem premení sa na čarovnú vílu zo šreka
nie potom prídem na to že to čo vidím nieje nebo ale záchodová misa do ktorej sa bezdomovec vysral, dostanem sa do kanalizačného potrubia, waaaau ta jazda je lepšia ako v disney lande!!
Lenze si zrazu uvedomujem, ze: som chalan. Nie som chalan. Som baba. Ale moment, mam pipika, ktoreho mi chceli vziat mimozemstania. Nemam prst. Mam macetu. Mam rozsekane telo a............ Kriste, mozem takto vobec vyjst na ulicu...?
no na akcie v Mc donalde nemal az tolko penazi a tak sa rozhodol nasrat na pozicku, isiel do tatra BAnky a vylupil ju, vzal si 16 000 001 ,- sk no pri vychode ho chytili privolaný policajti, ktory mu dali putá a dali ho sadnut do auta. Ked tam ten "náš" votrelec sedel rozpametal si, ze ma kyselinové sliny a tak pľuval na ...
zrazu kráčam po schodoch, ktoré sú širokánske, no čím som vyššie, tým sa schody zužujú. Nemajú žiadne zábradlie a tak pozerám zo strachom dolu, či sa tam nedajbože nezrútim. Na ich konci však zbadám dvere, tmavé, ťažké, dubové, ale nikde nevidím kľučku, tak najprv jemne zaklopkám, potom trošku silnejšie až nakoniec búcham a kopem z celej sily. Dvere sú zrazu preč a v širokánskom priestore sa mi ukazuje prekrásna farebná mozaika, ktorá sa skladá zo všetkého, čo som na tejto stránke zažil. Všetko sa postupne opakuje od začiatku až po dvere a potom zasa a zasa... Krúti sa mi z toho hlava, chytám sa za čelo a zrazu sa dívam na vlastnú hlavu, držím ju v rukách, ona sa na mňa usmieva, dokonca vyplazuje jazyk...
na putá, na auto, na policajtov..až sa všetko pod jeho slinami rozpustilo a on bol voľný a mohol sa vrátiť naspäť k Snapeovi, ktorý ho porodil ako kačaciu labu....
z toho ti pride neskutocne zle.. a ogrcias aj tych kanibalov pri tvojom dome... tym to velmi chuti.. tak ti robia dalsie nechute... a ty len ogrciavas.... ogrciavas.. ze uz dalej nemozes... tak ta rozparaju... a tvoje creva pouziju na vyrobu vonavky ......
chlap bol veľmi hladný,no spomenul si že doktor mal so sebou ruksak nazrel tam či nenájde niečo dobrého pod zub a bol tam trdelník tak ho vybral a jedol ho
bol to nastastie len menzes..vydychla si prestrasena a zaroven tymto javom prekvapena mlada dama..podla mojich doterajsich zaznamov mal prist az o tyzden..mmm nejako sa mi to nepozdava,zamrmlala..ked tu zrazu na nu vasnivo skocil okoloiduci deratizer a snazil sa o ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
THE END
The End
TREEEEESk
velky bum...zobudzam sa ze ma mama cape po hlave pangvicou od lievancov aby som konecne prestal vyzierat rizoto
na putá, na auto, na policajtov..až sa všetko pod jeho slinami rozpustilo a on bol voľný a mohol sa vrátiť naspäť k Snapeovi, ktorý ho porodil ako kačaciu labu....
nema mozog!