Ahoj, viem, že tých pracovných tém je tu kopec, ale tento rok..presne do mesiaca a do dňa sme sa s partiou rozhodli ísť do Birminghamu a tak sa chcem Vás ľudí s podobnou skúsenosťou spýtať ak ste tam boli alebo ste ako Vám tam bolo, či sa dá v pohode n
bol som tam pred rokom ...praca sa hlada vsade tazko ked tam nikoho nemas....inac mesto je to pekne aspon mne sa velmi pacilo to centrum a tak a chcem sa tam vratit este trocha uvidim ako vijde
Teda my sme si tam prenajali spolu dom cez jednu pani zo Slovenska, ktorá tam žije. A teda ako si si tam našiel prácu a ako tam je teraz cez prázdniny? podobne ako Londýn? a mna zas zaujima ,že čo si robieval keď si nerobil..nejaké možnosti spoločenského vyžiatia niečo špeciálne na čo sa mám tešiť ....no a ešteeee niečo odporuč, lebo už mam zabookovanu letenku čize niet cesty s5
Tak makať Študentské mestečko, dve univerzity tam sú, veľa ľudí mi povedalo, že sa skôr oplatí ísť do univerzitného mestečka, lebo je tam ľahšie nájsť prácu...
môj bratranec tam býva, robil tuším čašníka v jednom podniku, vraj úplne super, vravel mi že to mesto miluje a tak ale neviem ako si to zariadil on veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Alebo naopak to bude