diky za mená.. dozvedela som sa nejaké, čo som ešte ani nepočula a sú peknéé.. a ako vidím.. @pally27 rozbehol okienko o birmovke.. čo sa tu človek nedozvie..
zatial nemam iadne.. ale ked pohjdem na bmovku.. tak predtym si precitam knihu o svatych.. a to, ktore sa mi bdue najvia pacit, to si vyberiem alebo ktory cibn svateho sa mi bdue pacit
@pally227 = moj clovek. a to meno si nemas vyberat len podla toho ci sa ti paci alebo nie, ale toho cloveka by si mala mat kvazi za vzor, alebo nieco take, alebo ze ti je niecim podobny zivot toho svatca no a o tom ze to ma byt svate meno tu snad pisat netreba
@estrella a skusala si uz niekedy vziat si do ruky knizku so zivotopismi svatych a precitat si ich??
pri birmovke nejde o meno ktore i tak 90%ludi nikdy nikde nepouzije, lebo pokial si ho sama nedas zapisat, tak oficialne sa tak volat nebudes /sama na urade/ a tam si to meno vies dat ake ty chces, teda myslim ze ak to chces kvoli menu je to zbytocne..
skus si precitat tie zivotopisy a vybrat si taku svatu ktorej zivotopis ta zaujme..
@johnysheek ja viem, o čom je birmovka.. ale tak vieš, nechcem mať obyčajné meno.. ja chcem pekné a neobyčajné.. a veď každý svätý niečo spravil.. takže to je v podstate jedno.. a takú knihu ani nemám.. ale tak našla som na nete niečo.. a mám už zopár kandidátiek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Timea, Alfonzía, Annelisee, .....
ja viem ze som pisal bludy
mien je strašne veľa..mala som doma 4 knižky s menami vhodné pre birmovné meno..
kamarát je Dionýz,kamarátka Lea tuším,či kto ..
Frantiska a Roberta vedu podla mna
1. patorn je pri narodení, take meno jak si dostal od rodičov (sv. Pavol)
2. patron je pri birmovke, také meno jak si vyberes sám ( a toto meno @estrella potrebuje)
potrebuje si zvoliť dalsieho patrona, t. z. ze musí niečo o nom vediet povedat .,,, a aby sa dostatocne pripravila potrebuje to vediet čím skôr
Stači??
Boh = 1. Otec 2. Syn 3. Duch svätý
to znamená že keresťanstvo nie je židovstvo... z toho dôvodu nie
ja neviem čo za ceremonie majú židia ja som kresťan a o tom viem točiť deň aj noc
ľudia len sa pýtajte ja sa na to budem snažiť odpovedať ako len viem
A fakt! Ja mám birmovku! DDD
pri birmovke nejde o meno ktore i tak 90%ludi nikdy nikde nepouzije, lebo pokial si ho sama nedas zapisat, tak oficialne sa tak volat nebudes /sama na urade/ a tam si to meno vies dat ake ty chces, teda myslim ze ak to chces kvoli menu je to zbytocne..
skus si precitat tie zivotopisy a vybrat si taku svatu ktorej zivotopis ta zaujme..
i o tom je birmovka 8)
hh aj pekná básnička