bola som na sustredeni ja moja naj kamoska a ostatni ... isli sme tam s tym ze ja chcem K*** a ona B**** .... ale vyskytol sa problem B**** chceli este dalsie dve diewcata s ktorimi som tiez bola kamaratka on chcel jednu z nich ....ale ona musela odist sk
Mat tvoje problemy tak zahyniem. Kasli na nu. taku kamosku by som poslal vies kde. Kamarati si maju doverovat. I ked je pokial ta vevidela sa s nim bozkavat nema sancu ta podozrievat, ze s nim niceo mas. A ak ta podozrieva. tak ma v hlave seno. No priznajme aspon to seno a a nema tam duto
Aspon zistis ake su to kamaratky,ked ti neveria nestoja zato..prave teraz sa ukazali v pravom svetle...ak nerespektuju a zavidia ti obycajny rozhovo tak je to dost blbe...
Myslím že tie pičoviny K***** a B**** sú akože mená tých chalanov (Karol/Boris napr.). Chcelo by to rozmýšlať a písať tak aby to bolo pochopiteľné aj pre iných ako 13r pubertiakov (to k autorke diskusie). Nauč sa písať na net!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ach do piče ale nerozumiem ani hovno,čo po nás chceš.Tak ste si mali vymeniť miesta,to je toho...
Ale to K*** a B**** tiez akosi nechapem pocet hviezdiciek nejako nesedi a aj keby sedel, tak kto by povedal ze chce kokota?
cheekee a chavez -