@8 Príde moja ctená Garchomp s Torterrou, svorne spôsobia menšie zemetrasenie, Pika umrie a kopec je môj bránený mojimi dvoma miláčikmi (a ďalších štyroch mám v zálohe)
kedze kopec je na pozemku ktory je vlastnictvom statu (po roku 1948) cinny organ poslal buldozery a zrusil na kopci vsetky cierne stavby vsetko osadenstvo vyhnala policia pozemok oplotil sukromny investor a za tyzden sa tu stavia nove obchodne centrum pozemok je strazeny sukromnou bezpecnostnou sluzbou... zas vyhral stat... tak ma neser te lebo im zavolam zas...
volám sa Grenouille, zabijem 13 mladých panien a z nich si vyrobím voňavku, ktorá vás všetkých odrovná a zabudnete, že nejaký kopec vôbec existuje. môj kopec!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kopec ti zrusim a mas po hre...
ty si na kopci a ja ti zatial doma jebem zenu
Ja mám mocného mága spred 1000 rokov. Rád napodobnuje ostatných hráčov.Nosí červený hábit.
Hra:
No, kedže na kopci nikto nie je, jednoducho sa nan vyšplhám.Môj kopec!
cize kopec je moj...
(inak, aby som nepodvádzala, idem použiť len toto
)
nepochopila som ale keď budem konečne Doctoroa companion tak ten kopec zachranime od alienov
proste v digitálnej podobe by to bolo dačo takéhoto!
(a nesmej sa mi, skladala som to z rôznych častí dosť dlho!
A môj Kadabra svojim psychickým útokom zas presnesie kopec na svoje miesto
vypolstrovanej izby,bo vidíte bohov,pokémonov,atď.Kopec je môj.
postavil som si bunker z bleskozvody (@10 ), všetko som zamínoval tak máte všetci po pi.... kopec je môj!!! 8)