Jeden chalan mi v piatok oznámil že si ma v pondelok počká a bude "bitka", no on je tak divne stavaný, divne dýcha, proste vyzerá byť trošeno fyzicky postihnutý. Tak či ísť tam a zrovnať ho alebo ostať za poseru a ani sa tam neukázať. Vykecať som sa mu to
@semhamforas no on je také niečo, jedináčik, malinké rozmaznané a bol som svedkom mely jedného kamaráta s podobným maníkom, ten postih po prvej rane chytil totálny amok a plieskal hrýzol so zatvorenými očami, tohto sa bojím asi najviac
my sme mali v triede postihnutého chlapca a všetkým robil zle, nadával na rodinu ale nemohli sme mu nič povedať lebo potom sa jeho mama odvolávala že šikanujeme postihnutých.... raz ma však tak naštval že som ho poriadne zmlátila bolo to na video zázname a škola usúdila že skôr on šikanuje nás a nič som za to nemala, dokonca on mal problémy takto na takých musíš múdro na to
naaach... maj ho v piči....a nech má dáky dobrý kamarát nachystaný fon alebo nech už toci nenapadne ako za tebou pride... zacne do teba hasiť.. ty ho v sebaobrane rozmrdáš na sračky ešte budeš mať aj dôkaz takže sa nad ním nikto nezlutuje
je tu este jedna moznost, mozes spravit aj zo seba postiha, skoc zo schodov, skoc pod auto, vravis ze zle dycha tak skus vyfajcit tisic cigariet za den a potom by to mohla byt ferovka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
takto na nich
antifunebracka