cawte ludia.....hladam sposob na kreativne spestrenie intraku a jeho okolia....tak keby vam neco brutalne napadlo mi to sem hodte...diky velmi moc...cest praci a robote pokoj
my máme intrák spestrený až až... obavami, či nám nejaký chalan nevbehne do sprchy (nie, toto neodporúčam, len akosi u nás zaniklo delenie kúpeľní na babské a chalanské)
intrak do podkopat plastotou lyzickou nasi zvycajne dvere rozkopavaju a podobne prip. kurvicticke narcisy si holia nozicky a depta ma to bo ju ptoom upravenejsi ako ja cii ? byvat na nasom intraku tak mozem byt aj topmodelka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a kde to si? Ze tam poslem frajera
verim,ale som spokojnejsia,ked viem,ze sa tam o neho nijaka nepokusa,kym njesom nablizku
verim viac ako si mozes mysliet....ved ma ani nepoznas,ako mozes vedjet,ze neverim
len som paranoidna a domyslava a tryzni ma predstava mnohych veci,casto nerealna,len v mojej hlave utvorena...
ale ze bez holiek,to by som ho obmedzovala,ja travim cas s chalanmi takisto , ale ma stastie,ze nieje paranoidny a hlupucky ako ja
a lubim ho ... takze verim aj ked to njeje spojene automaticky..