Nechcem to prilis rozvijat, ale pokial ide o bradavky, tak mne by skor vadilo, pokial by mali tmavsiu farbu (dohneda).
Pre nordicky typ su vraj charakteristicke (vacsinou mensie) bradavky ruzovej farby, kym juzanske typy ich maju tmave kvoli vacsej pigmentacii. Svojho casu sa to dokonca povazovalo za jednu z moznosti, ako sa vyhnut styku so Zidovkou - bola u nich vraj vyssia sanca, ze budu mat tmavsiu pigmentaciu "urcitych casti tela", hoci podla vzhladu tvare sa nemuseli az tak lisit od povodnych Europanov. :/
Ja len tak na okraj, ked uz o tychto temach pisete...
chalani ja vám to objasním.. bolo to pred 4rokmi ked som bol ešte v Disgorge... mali sme tu na svk koncert ja som vomitoval na wcku ako vždy taký klasický warm up a diego sanchez zatial vyberal vstup... siel sa vysíkať... a walter nám vtedy ujebal čo sme vyzbierali na vstupnom.... chytili smeho a organizátor show ho vytiahol na podium a verejne mu tam vynadal do židov...odvtedy ako čiernovlasý adolf káže o blondákoch a ze Disgorge ovládajú sionisti .. ale nebojte sa ked ho chytím tak mu rozmlátim piču a ogrciam jeho ss kabát !
@etelnair@james144 vy ste hlupi? on nema nic proti zidom on len napisal ze kedysi sa to tak robilo, to bola totiz ina doba. to je to iste ako keby napisal ze kedysi sa upalovali zeny a vy sa ho spytate co ma proti zenam
@flysser ee, to je ako keby som do diskusie o vesani pradla napisal ze ku klux klan volakedy vesal cernochov na konopne povrazy takze tie ti odporucam >__>
samozrejme že záleží, žena s malými bradavkami je jak slon s malým chobotom a žena s veľkými bradavkami je paradoxne ako slon s veľkým chobotom, neuveriteľné. Na dvorce sa dá pozerať ako na kurty (23,77x8,23) sú nazaj veľké.
je to individuálne sú ženy a sú ženy, neviem si predstaviť na suchej čaji dvorce jak prsia veľké, to musí vyzerať zle. Inak som sa nestretol s tým aby mali ženy nejak extrémne "toto okolo" by sa na to pozrieť nedalo. AJ KEĎ ! videl som také -bradaukeu-cumlíky, že mám dodnes z toho hrôzu
zenam nerad nedavam, tak neprovokuj. nikto tu na mna nemusi reagovat, aby som si dokazal, ze "to niekoho zaujima" - ja mam naozaj aj ine starosti nez sa uchadzat o vasu ctenu pozornost (navyse uznavam, ze tema tohto fora je aj tak dost sprosta a bezobsazna).
ale inak ma ani neprekvapuje, ze sa k mojmu komentaru musel vyjadrit prave tmavovlasy juzansky typ, ktoreho sa to zrejme osobne dotklo
(mimochodom, tvoja domovina "Losonc és vidéke" je znama vysokym vyskytom "chazarskych" spoluobcanov, a tvoja neslovenskost priamo cisi z celeho tvojho profilu... teda iste suvislosti su tu viac nez jasne )
@walterdonath takže z profilu a fotky si vydedukoval celý môj pôvod,dobré to všetkých ľudí hodnotíš len na základe výzoru a toho akú majú rasovú príslušnosť? a nie vôbec môj príspevok nebol takto motivovaný,nemám pocit že nie som Slovenka zato že mám tmavé vlasy ty nevieš zareagovať na žiadnom fóre bez toho aby si tam nepridal niečo zo svojich absurdných diskriminačných názorov,ktoré (na tom trvám) nikoho nezaujímajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
aspon pre mna
teda,neviem ako u druhych,ale u mna jednoznacne.
male bradavky
Pre nordicky typ su vraj charakteristicke (vacsinou mensie) bradavky ruzovej farby, kym juzanske typy ich maju tmave kvoli vacsej pigmentacii. Svojho casu sa to dokonca povazovalo za jednu z moznosti, ako sa vyhnut styku so Zidovkou - bola u nich vraj vyssia sanca, ze budu mat tmavsiu pigmentaciu "urcitych casti tela", hoci podla vzhladu tvare sa nemuseli az tak lisit od povodnych Europanov. :/
Ja len tak na okraj, ked uz o tychto temach pisete...
"Svojho casu sa to dokonca povazovalo za jednu z moznosti, ako sa vyhnut styku so Zidovkou"
neda mi ale nesiris tak nahodou antisemitisticke nazory na fore?
2. aj keby ano tak co? ani ja nemam zidov rad a nehambim sa za to
na tvojom mieste by som sa skor hanbil za to "nehambim sa za to"
uplne skvele vediet, ze je to kazdemu jedno...fakt (ach)
chalani ja vám to objasním.. bolo to pred 4rokmi ked som bol ešte v Disgorge... mali sme tu na svk koncert ja som vomitoval na wcku ako vždy taký klasický warm up a diego sanchez zatial vyberal vstup... siel sa vysíkať... a walter nám vtedy ujebal čo sme vyzbierali na vstupnom.... chytili smeho a organizátor show ho vytiahol na podium a verejne mu tam vynadal do židov...odvtedy ako čiernovlasý adolf káže o blondákoch a ze Disgorge ovládajú sionisti .. ale nebojte sa ked ho chytím tak mu rozmlátim piču a ogrciam jeho ss kabát !
Ok otázka na telo Čo máš ty proti židom?
K tomuto nemám slov už pár týždňov.
(A vďaka nemu zisťujem, či náhodou nemám židovské korene.)
je to individuálne sú ženy a sú ženy, neviem si predstaviť na suchej čaji dvorce jak prsia veľké, to musí vyzerať zle. Inak som sa nestretol s tým aby mali ženy nejak extrémne "toto okolo" by sa na to pozrieť nedalo. AJ KEĎ ! videl som také -bradaukeu-cumlíky, že mám dodnes z toho hrôzu
@37
zenam nerad nedavam, tak neprovokuj. nikto tu na mna nemusi reagovat, aby som si dokazal, ze "to niekoho zaujima" - ja mam naozaj aj ine starosti nez sa uchadzat o vasu ctenu pozornost (navyse uznavam, ze tema tohto fora je aj tak dost sprosta a bezobsazna).
ale inak ma ani neprekvapuje, ze sa k mojmu komentaru musel vyjadrit prave tmavovlasy juzansky typ, ktoreho sa to zrejme osobne dotklo
(mimochodom, tvoja domovina "Losonc és vidéke" je znama vysokym vyskytom "chazarskych" spoluobcanov, a tvoja neslovenskost priamo cisi z celeho tvojho profilu... teda iste suvislosti su tu viac nez jasne )
okrem @trdelniiiq