Serú ma blbci ktorí vypisujú sem do fóra alebo aj na iných stránkach samé dojeby,urážky a nadávky adresované zväčša na autora diskusie či na prípadných oponentov.Obeťou sú väčšinou mladí užívatelia s otázkami ktoré"tu už boli"alebo asi niesu&quo
ja by som nesuhlasil. Ak sa niekto spyta ci moze byt tehotna ked sa s niekym vyspala a spravil alebo nepsravil sa do nej partner. tak to pokladas za normlane? 7 rocnik sa nepreskakuje.
Dalej sa vadsinou urazaju taky uzivatelia ktory si robi prcu. to uz aj vies. a na to niektory ludia nemaju nervy. A zasa ked uz raz napisam Forum dake tak preco ho rusit? Vsak co napisem za to som pravo hrdy. A clovek za to, ze je hlupy nemoze. bud to mal vrodene alebo to nadobudol casom.
Ale zatial som nenasiel dako vela diskusii kde by sa nadavalo alebo urazalo.
Kasko: Ja viem že niektoré sú riadne infantilné...tak keď už si niekto našiel čas jej vynadať tak jej to radšej mohol normálne napísať že nie a prečo nie-na fórum s takou témou si možno klikne raz niekto kto taký problém má a čo z neho zistí?-že sa má hanbiť za svoj problém?...a nepísal som že zrušiť celé fórum ale iba tie príspevky ktoré nesúvisia s témou a uráža alebo nadáva sa tam...
Vincent vega> Rat tu povedal jeden clvoek nemudem ho menovat ale bol to chalan napisal. Ake vzjadrovanie taky clovek. Ja si rad zahresim a ked uz dakedy citam nieco tak sa nezdrzim i ked sam nie som az taky inteligentny. Vadsinou maju problem tyka ludia ktory spravia nieco a potom neviedia co dalej lebo nevedeli predvydat. Ak sa pustam do niecoho musim predvidat. je ine ked ma niekto problemy doma, ze ho mucia a nevie co a robit. to uz je problem ineho kalibru.
Ale mas pravdu. mohlo by sa nieco zvaiest proti tomu ale ak ba sa zaviedlo tak pojdem prec aj ja. A ja od tialto necem odyst
Emdi:skôr si myslím že by to malo výchovný charakter-ľudia by sa naučili slušne vyjadrovať svoje názory.A pochybujem že by to veľa ľudí využívalo...a ak aj hej tak iste nie v tých kvalitných-hodnotných diskusiách.
je to hlupost, maximalne by sa dosiahlo ze par ludi by si naslo ine forum na inej stranke, ked sa raz daco spytam tak asi chcem kurva pocut odpoved nie?!
Jany:veď to že odpoveď a nie to že si jebnutý/á... Wewo: môžeš...ja niesom admin...ale myslím že keď Tomáš robil túto stránku iste nie za účelom aby si mali kde nadávať ľudia...
jany.. ty si proste obmedzenec.. Neznášať konzervatívnosť a homosexualitu považuješ o chorobu. Toto mi stačilo aby som mala názor nemusíš ho ešte prehlbovať tým, že nepochopíš jednoduchú vec. Nejde tu o to aby ludia neodpovedali ale aby si nenadávali navzájom do jebnutých a pod....
No tak každý dajme 50x tú istú diskusnú otázku dokola a hurá do toho!! a to len kvôli tomu,že podaktorí "bezmozgoví" jedinci nepoužívajú koliečko na myši...Chýba tu jedno krásne heslo : PORIADOK!!!
Ak dakomu daco vadi, nech sa nevyjadruje v danej diskusie a nech ju odignoruje...ja sa tak uz do kopu diskusii, pre mna nezmyslenych, nezapajam...tak nechapem co furt riesite?...*TIRED*
Mimochodom...toto je tiez nezmyslene, tak necitaj prispevky, ked ti to tak prekaza.
Ja sa radsej snazim vyhnut daktorym TRAPNYM diskusiam (nikedy aj napisem, nehovorim, ze nikdy nie). A ano, malo by sa menej nadavat (ved su to len deti, cest niektorym vyspelym vynimkam )
Vincent ale uznaj ak niekto zajebe taku somarinu ze nackvia su dobry ze ich netreba odsudzovať že sa im treba pozrieť do vnutra tak na tu uzivatelku existuje len jedine slovo:piča
hej, ale ked niekto da 20x tu istu temu, tak mi ces povedat, ze nie je je*nuty?.. no akoze sorry, ale tak kukam aka tema tu uz bola a aka nie.. a pre tych, co su tu dlhsie je to asi uz trosku otravne, nemyslis?
najlepsie by bolo, keby sme takych "trtkov" ignorovali.. ale kazdemu raz prasknu nervy a trosku na dotycneho aj zanadava ..
Jany: a myslím že žiadne fórum nikde na svete by sa nenahnevalo keby im zrazu odišli miestni dojebávači/nadávači. Rockstar: tak ale niekedy sa to nedá nájsť v starších témach-názvy tipu Poďte všetci sem alebo Otázka len pre baby!! toho veľa nepovie... Cheekee: čo je na tomto nezmyselné?Normálne som navrhol či by sa to nedalo-aby si autor mohol mazať také príspevky... Sazarael: vidíš toto mi vôbec nenapadlo ...ale tak ona by si to prečítala predtým ako by to vymazala ...hej už som o takých počul...z ktorej ZOO ušli? Momka: vieš ale niekedy z toho ide pocit že im ani nejde o radenie ale o to dať niekoho dole...
ja som tu uz navrhovala aby si forum spravoval clovek ktory ho založil, lenže tie INDIVIDUA ma dobre odjebali...tak mate to čo chcete 100 kilometrov dlhe fora plne blbosti.
tak to je podla mna totalna blbost, aby si mohli zakladatelia diskusii mazat komentare ktore chcu. Ja napisem svoj nazor a zrovna sa nebude zhodovat s tym jej a ona mi ho zmaze? Tak to tu uz potom prestanem chodit úplne.
Ked sa mi zda nejaka diskusia jebnuta, tak preco by som to nemohla verejne napisat? A zakladatelka ma predsa moznost obhajit sa, ked ju urazim bezopravnene.
no a co ked ludia ktori su zdrbani uzivatelmi ktor zakladaju rozumne fora...kedy neboli tak by tu bolo coraz viac prijebanich diskusii a odisli by ti ktori aj vedia o com pisu a ich diskusie maju aj vyznam...tak jenoduch otazka...ktorich nam bude viacej luto???
Girlfrommorque & Peb17: hmm...to je blbé...ale super že to nenapadlo len mne...neskúsime napísať Tomášovi čo on na to?...
Nezabudka: jasné že keby si ju neoprávnene urazila tak sa obháji a nechá to tam aby všetci videli čo si zač nie?...a keď niekomu napíšeš tak pred tým ako to zgumuje si to prečíta-je to jeho otázka/diskusia tak by si ju mohol"moderovať"ako chce...chodíš si svoje príspevky obzerať?ako dobre si to napísala?...
Enternalgirl: mohla by si to napísať znovu a poriadne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dalej sa vadsinou urazaju taky uzivatelia ktory si robi prcu. to uz aj vies. a na to niektory ludia nemaju nervy. A zasa ked uz raz napisam Forum dake tak preco ho rusit? Vsak co napisem za to som pravo hrdy. A clovek za to, ze je hlupy nemoze. bud to mal vrodene alebo to nadobudol casom.
Ale zatial som nenasiel dako vela diskusii kde by sa nadavalo alebo urazalo.
Ale mas pravdu. mohlo by sa nieco zvaiest proti tomu ale ak ba sa zaviedlo tak pojdem prec aj ja. A ja od tialto necem odyst
Mimochodom...toto je tiez nezmyslene, tak necitaj prispevky, ked ti to tak prekaza.
Ja sa radsej snazim vyhnut daktorym TRAPNYM diskusiam (nikedy aj napisem, nehovorim, ze nikdy nie). A ano, malo by sa menej nadavat (ved su to len deti, cest niektorym vyspelym vynimkam )
najlepsie by bolo, keby sme takych "trtkov" ignorovali.. ale kazdemu raz prasknu nervy a trosku na dotycneho aj zanadava ..
Ked sa mi zda nejaka diskusia jebnuta, tak preco by som to nemohla verejne napisat? A zakladatelka ma predsa moznost obhajit sa, ked ju urazim bezopravnene.
Nezabudka: jasné že keby si ju neoprávnene urazila tak sa obháji a nechá to tam aby všetci videli čo si zač nie?...a keď niekomu napíšeš tak pred tým ako to zgumuje si to prečíta-je to jeho otázka/diskusia tak by si ju mohol"moderovať"ako chce...chodíš si svoje príspevky obzerať?ako dobre si to napísala?...
Enternalgirl: mohla by si to napísať znovu a poriadne?