idem vám dnes večer domov z nákupov z tesca a už som za dedinou vojdem do križovatky tvaruT dám prednosť tmavej audine ktora prejde okolo potom idem ja a po pár kilometroch ju dobieham a vodič ....v nej zraz u spomaluje 70, 65 50 40, a tak logicky sa čudu
zatrúbila,ukázala mu prostredným prstom čo si o ňom myslím a ďalej to neriešila....alebo by som si zapla diaľkové a išla pekne za ním nech ho osvieti troška....
Vysral by som sa na to... To sú debili, čo si myslia že keď majú Audi tak sú neviem čo...
Ale určite by som mu nič neukazoval ani nič, lebo nikdy nevieš čo sa stane. Môjmu známemu sa to vypomstilo, keď mu to auto skrížilo potom cestu na moste a vyšiel odtiaľ chlapík s devinou, že čo si to dovoľuje, takže tak...
@thevanderdark nechcem hadzat silne reci, ale chlapec vytiahol devinu len aby si dodal guraz.. ja by som ho provokoval.. no tak, stlac to.. zastrel ma ty srac.. na to by gule nemal.. namieril by mi medzi oci, ale nestlacil to.. pokusil by som sa mu zbran vyrazit a zmlatit ho.. ak by to stlaci, tak by som bol mrtvy, no a bolo by mi to vtedy uz jedno.. ale ak nie, volal by som fizlov a chlapec by siel do chladku za vyhrazanie so zbranou v ruke
@tomas77 takych debilov mas v hocjakom aute, nielen v audinach.. oni si ale najviac dovoluju, lebo si myslia ze im koniky na to stacia.. kamarat si ale takeho raz pekne podal, ked mu so svojim o 100hp silnejsim japoncom prefrcal popred cumak a na fleku na rucnej zaparkoval nakriz celou cestou, vytiahol ho von a dal mu fialovy make-up..
Vašu odbornú diskusiu ohľadom "japonského motoru vtec" radšej nejdem komentovať... Len podotknem, že občas je lepšie mlčať, ako trepnúť blbosť, že @aversio
S dovolenim.... pokiaľ diskutujeme o cestovnych vozoch, v poriadku. Ale ked prejdem na temu exotické, športové vozy myslím že prepáčte, ale japonec bude iste o krôčik pozadu.
nie je prvý ani posledný, taký idioti si potrebujú umelo vyprovokovanými naháňačkami zdvihnúť ego a že tie ich eurá niečo dokážu čo tvoje nie. už aj ja som sa s takýmto stretla, síce som bola spolujazdec, ale moj "šofér" sa na to chytil tak mi nebolo všetko jedno
Obcas sa oplati byt vodicom starsieho nakladneho auta s vyssie polozenym ramom a ocelovym naraznikom. Vtedy maju respekt aj blbeckovia na Audi. Musia, ak nechcu skoncit ako biliardova gula !
Ale inak by som takemu vodicovi zazelal asi len totalnu skodu a bolestivu autonehodu
videl som prednedávnom video o jednom autobusárovi z ruska, ktorý mal už cez 100 nehôd (a stále je zamestnaný ako autobusár) takým štýlom, že mu niektorí robili toto, tak ich jednoducho napálil dokonca tam tak napálil dodávku, čo ho chcela vybrzdiť, že som si myslel, že ju prekotí a samozrejme, má v buse kameru ako väčšina rusov, takže vždy sa ukázalo, že za to teda mohli tí, čo ho vybrzďovali alebo robili takéto chujoviny, takže on nebol nikdy na vine
@whisper tak v-tec je vynalez hondy, a to je japonska firma pokial viem.. a okrem hondy to pouziva hlavne mitsubishi, subaru, nissan, toyota alebo mazda.. co su tiez japonske firmy.. ano, bmw a porsche pouzivaju tento system tiez a su to nemci, ale majorita je v japonsku.. a nemyslim si ze som trepol az taku uplnu hovadinu, len som to skratil na minimum.. trojstranovy post o tom ako funguje variabilne casovanie ventilov a v com je to lepsie nez klasicke vackove ovladanie ventilov pri zohladneni vykonovej krivke vzhladom na otacky... na to su automobilove fora ak to niekoho konkretne zaujima
@aversio ja hovorím o tejto tvojej vete: "v-tec je pekne vykonny japonsky motor co dokaze takmer akejkolvek audinke ukazat kto kraluje cestam":
1. VTEC nie je motor
2. podobný litrový výkon majú v dnešnej dobe aj iné motory, to isté platí aj o variabilnom časovaní
3. dve tretiny benzínových a polovica naftových motorov od Audi má viac, ako 200 koní, takže neviem, ako im chceš ukazovať, kto kraľuje cestám, pokiaľ by si nemal S2000-ku.
@whisper 1 ano, formulacia tej konkretnej vety nebola zrovna najidealnejsia
2 ano, napr moj oblubeny mivec z lancera evo
3 nevravim ze ju zrovna mam, alebo ze mam evo, ale stale si myslim ze japonci daju audine na prdel.. proste nemam rad nemecke auta, aj ked su kvalitne a vykonne
@aversio jasné, že každý môže mať osobné preferencie aké chce... Ja len nemám rád, ak niekto ignoruje fakty, ak riešime veci ako "dávanie na prdel", čo sa odvíja hlavne od výkonu a čase 0-100... A proti japoncom samozrejme nič nemám (stačí si pozrieť môj album )
@aversio začal som s Type-R, keďže Hondu som chcel odmalička, ale s MX-5 je viac zábavy (mám ju len 3 mesiace), akurát ten motor v Honde je úplne iná liga...
@whisper ja osobne niesom na mazdy, ako su krasne, hlavne RX modely... ale doma v garazi by som si vedel predstavit skorej Silviu alebo Evo, to je moja laska.. ale momentalne si take masinky nemozem dovolit.. raz ich budem mat, ale nie teraz pocas vysokej.. to bych motorku chcel, nieco ako honda shadow 600..
@aversio chápem, mňa MX-5 ničím nezaujala, až kým som sa v nej neodviezol... Ak by išlo iba o dizajn, určite by som uprednostnil kopu iných áut, mám radšej agresívnejšie línie (Evo, GT86)
co sa tyka GT86, mam uz objednanu jazdu, mal by som sa zviest do dvoch tyzdnov.. na jesen som siel s 370Z GT, to bol neskutocny zazitok.. je to neprakticke auto, ale co sa tyka vzhladu a vykonu, je dokonale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale určite by som mu nič neukazoval ani nič, lebo nikdy nevieš čo sa stane. Môjmu známemu sa to vypomstilo, keď mu to auto skrížilo potom cestu na moste a vyšiel odtiaľ chlapík s devinou, že čo si to dovoľuje, takže tak...
Ale inak by som takemu vodicovi zazelal asi len totalnu skodu a bolestivu autonehodu
1. VTEC nie je motor
2. podobný litrový výkon majú v dnešnej dobe aj iné motory, to isté platí aj o variabilnom časovaní
3. dve tretiny benzínových a polovica naftových motorov od Audi má viac, ako 200 koní, takže neviem, ako im chceš ukazovať, kto kraľuje cestám, pokiaľ by si nemal S2000-ku.
2 ano, napr moj oblubeny mivec z lancera evo
3 nevravim ze ju zrovna mam, alebo ze mam evo, ale stale si myslim ze japonci daju audine na prdel.. proste nemam rad nemecke auta, aj ked su kvalitne a vykonne
ale v poriadku nevadí mi to pokojne to dokončite.. : )