Dnes ma absolútne dostala situácia, v ktorej sa ocitla jedna kamarátka. Proste je "zamilovaná" do jedného chalana ( no jo ja viem puberta je puberta ), a ten jej napísal toto : Katka, prepáč, nemôžem s tebou chodiť lebo Kubo s Maťom nechcú aby som sa s va
rehot...začína mi byť viac a viac do smiechu, je to tými večernými hodinami, a tak odpusti, zakladateľ birdzu, nuž ale ani tvoja kamoška neviem nevime či by bola nadšená, keby vedela, že o nej sem uverejňuješ také veci
...dost by ma zaujimalo, kolko rokov maju ti chalani, Mato aj Kubo vedia asi dost psychicky ovladat toho chalana, no chudak dievca, ale najde niekoho, kto jej bude stat zato ....este je urcite mladucka....
pravdepodobne mu asi zavideli, tak nechceli, aby sa s nou stretaval, lebo potom by o nich nezakopol a chodil by skor s nou ako s nimi vonku. ktovie. ale musim uznat, ze ma to pobavilo.
LOL, nechapem ako moze este niekto verit tomu, ze to ten chalan myslel vazne...
Ocividne ju nechel len tak poslat do prdele, tak si vymyslel vyhovorku. Lebo pokial je niekto do niekoho zamilovany (co on ocividne neni) tak by mu v tom nezabranil ani matko, ani kubko, ani mama ani otec a snad ani policajny zbor ... Zamilovanost, nie laska, ale zamilovanost je moc silna na to, aby pocuval dvoch svojich kamaratov, a pokial by bol zamilovany, tak by sa na nich hlboko vysral...
S toho vypliva, ze zamilovany nebol... A s celej tejto dedukcie vypliva len jedna vec, ze ten chalan sice moc inteligencie nema, ked si nevedel vymyslet lepsiu vyhovorku, ale ty mas tej inteligencie este menej, nakolko si mu na tu vyhovorku naletela.
takze by som to tu premenoval na "blbost a naivita niektorych bab nepozna hranic"
myslím,ze keby xalan welmi xcel...tak prekusne kuba aj mata aj petra,andreja,arnošta,štefana,krišpína a wšelijakýx inýx týpkow...ale podla mna xalan ju proste nexce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@4 ja tiez nie
pravdepodobne mu asi zavideli, tak nechceli, aby sa s nou stretaval, lebo potom by o nich nezakopol a chodil by skor s nou ako s nimi vonku. ktovie. ale musim uznat, ze ma to pobavilo.
Ocividne ju nechel len tak poslat do prdele, tak si vymyslel vyhovorku. Lebo pokial je niekto do niekoho zamilovany (co on ocividne neni) tak by mu v tom nezabranil ani matko, ani kubko, ani mama ani otec a snad ani policajny zbor ... Zamilovanost, nie laska, ale zamilovanost je moc silna na to, aby pocuval dvoch svojich kamaratov, a pokial by bol zamilovany, tak by sa na nich hlboko vysral...
S toho vypliva, ze zamilovany nebol... A s celej tejto dedukcie vypliva len jedna vec, ze ten chalan sice moc inteligencie nema, ked si nevedel vymyslet lepsiu vyhovorku, ale ty mas tej inteligencie este menej, nakolko si mu na tu vyhovorku naletela.
takze by som to tu premenoval na "blbost a naivita niektorych bab nepozna hranic"