Kto pozna tuto nenapadnu rozpravku? Bleach - jedna sa o DeathGods co bojuju s duchmi.
Myslel som si, ze v Narutovi sa nasmejem, ale tu sa clovek nasmeje este viac .. tiez taka bojovna rozpravka
Kto pozna? Co vy na to?
videl som zopar casti, a... nepacilo sa mi ako je to kreslene, aa... celkovo, ma to nezaujalo:p naruto, hellsing, aa death note:p tieto u mna jednoznacne veduuu
Vraj rozprávka! Tak potom aj Twilight je rozprávka! Veď upíri takisto neexistujú (no to zase nie je taká pravda, ale určite nie taký, ktorí pijú krv, nejdem rozoberať)... Hovorí niekomu niečo slovo fantasy? Podľa mňa jedno z naj anime! A milujem tie vtipy, ktoré sú tam skoro všade! Hm a hlavne na konci v každej časti!
Noo anime ma nikdy velmi neoslovovalo a doteraz mi nie je prilis blizke...
ALE nejaky cas uz pozeram Bleach. Prve diely boli dost o nicom, no neskor sa to celkom fajn rozbehlo a po 62 diel sa mi to normalne ze dost zacalo pacit, fakt. Az som bola sama prekvapena, ale ma to nieco do seba asi predsalen (to anime). No a potom tie dalsie diely uz sa mi tak nepacili, ale videla som ich potom len zopar, tak neviem. Mozno sa to neskor znovu rozbehne.
V kazdom pripade na anime som trolinku zmenila nazor, aj ked nie je to nieco co by som zrovna zboznovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to je anime a kto tvrdi ze anime je rozpravka KLAMEEEE
je podla vas Hentai rozpravka??? nie ale je to anime XD
najlepsie je elfen lied
a inak, bleach ma menej casti ako naruto naruto aj + shippuuden ma zatial asi 295 casti co zatial bleach iba 188
NIE JE TO ROZPRAVKA.
Vy malí slovenskí zabednenci!
V takýchto chvíľach sa za nás Slovákov hambím.
Najskôr si naštudujte ČO je rozprávka a ČO anime a potom tu dačo hovorte!
Bleach je jedno z najlepších anime.
Aj Elfen Lied alebo Death note sú geniálne.
Ako bolo vyšie spomenuté.
Keby ste sa pozerali na filmy, čo je reálne a čo nie.Prišli by ste na to že polovica vecí sú rozprávky.Podľa vás.
Fuj!
ALE nejaky cas uz pozeram Bleach. Prve diely boli dost o nicom, no neskor sa to celkom fajn rozbehlo a po 62 diel sa mi to normalne ze dost zacalo pacit, fakt. Az som bola sama prekvapena, ale ma to nieco do seba asi predsalen (to anime). No a potom tie dalsie diely uz sa mi tak nepacili, ale videla som ich potom len zopar, tak neviem. Mozno sa to neskor znovu rozbehne.
V kazdom pripade na anime som trolinku zmenila nazor, aj ked nie je to nieco co by som zrovna zboznovala.