Ahojte potrebujem nutne nejaku ospravedlnenku na zajtra do skoly . Totiz zajtra piseme z matiky pisomku a ja vobec nic z toho neviem a chcel by som zajtra teda blicnut . Ale potrebujem nejaku ospravedlnenku a k doktorovi ist nechcem leb omam z nich strac
veď naozaj choď k doktorke, na kožné trebárs že si chceš dať znamienka skontrolovať :ehm: je to určite lepšie ako odrbávať s falošnými ospravedlnenkami, takto sa možno aspoň dozvieš, či nemáš rakovinu :ehm:
ved chod k doktorke, mas 18, povedz jej ze ti nie je najlepsie, nieco si vymysli ze ta boli hrdlo ci sa ti na to nepozrie, aby si vedel ci nejde o nejaky bacil, aby sa choroba nerozsirila, povie ti ze si ok, ty jej podakujes ,da ti peciatku , a odides..co je na tom?
@melancholik dneska som sa ani nestihol pochváliť do školy som šiel s tým že dostanem 2x za 5 no chvíľkami si vravím nejdem do školy ale nakoniec ,serem nato aspoň sa spoločne so spolužiakmi na tom zasmejem a čo sa nestalo ? saddista nafasoval 2jku
Hmm, nie som si zrovna istý, či ste inteligenčne spôsobilý vynechať študijný deň, ctený mladý pán, nakoľko očividne nieste sebestačný, kreatívny, a popravde asi ani prirodzene inteligentný, keďže ani neviete spočítať roky od chvíle, kedy Vaše kukadlá prvý krát zočili krásy sveta.... Spinkať, ráno umyť zúbky...aaaa šup šup do školičky...
od 18-tich sa môžeš sám ospravedlnovat, je jedno na akej škole, je to v zákone, lebo od 18 sa stávaš sám za seba zodpovedny, takze ak ti ucitelka povie ze nemozes to odovzdat, tak ju akurat tak posli do pi..
a ked mas teda 18, tak preco to nespravis? napis si tam zubarku alebo nieco, ja niekedy len pisem bolest brucha, alebo typicke babske "bolest hlavy" a mas pokoj
ale zase: za ten cas co si to tu napisal, a ten cas co to tu budes citat uz si sa tu matiku mohol aj naucit.. fakt nieje to take tazke
@fraintt ja sice mam uz 18 ale mne povedala ucitelke este davnejsie ze odo mna budee brat len od doktora ospravedlnenky ! zrejme si o mne mysli ze casto blicujem tak preto asi iba od doktora odo mna zobere , A teda fakt mam nato pravo aby som si mohol napisat sam ospravedlnenku ?
@stalingrad1000 pokiaľ chýbaš často, tak sa ani nečuduj. Ja keď vynechávam školu tak raz alebo dva do týždňa už je to podozrivé a preto to nerobím často tak raz za mesiac ani to nie. Ale ja mám zase s nohou problémy, takže ke'd idem jeden deň na liečenie druhý som väčšinou doma a takto to opakujem asi 3 mesiace . Ale myslím, že keď máš 18 ospravedlnenku si môžeš napísať sám na jeden deň. Ale nerob o často. A inak čo ti to pomôže ? Buď tú písomku napíšeš na 4 TERAZ alebo o týždeň. Ja som tak tiež odpovedala z matiky, že som stála pri tabuli a nič som nevedela. Bohužial.
@stalingrad1000 vies co v rakusku takyto zakon naozaj je, a podla mna to musi platit aj na slovensku, lebo od 18 si sam za seba zodpovendy proste, takze ucitelku mozes akurat tak poslat dop.. ale zase je aj mozne, ze nechce prijat ospravedlnenku lebo si mysli ze casto blicujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
však písal, že doktorou nemusi, ešte tam omdlie a naozaj bude s ním problém
heh, to by bolo najlepšie, lebo do prdele sa mu dívať určite nebude....
preventívne mu da konsku injekciu a to bude všetko
a ked mas teda 18, tak preco to nespravis? napis si tam zubarku alebo nieco, ja niekedy len pisem bolest brucha, alebo typicke babske "bolest hlavy" a mas pokoj
ale zase: za ten cas co si to tu napisal, a ten cas co to tu budes citat uz si sa tu matiku mohol aj naucit.. fakt nieje to take tazke