Teraz uz to nema zmysel ale na strednej vzdy na konci skolskeho roku som si spravil partyzdnovu dovolenku Pocas roku som chodil pravidelne, znamky som si opravoval priebezne a posledny mesiac ked vsetci stresovali so znamkami tak so spoluziakom sme sa opekali na plavarni Stare dobre casy.
myslím , že každý by to mal raz skúsiť , ale treba sa učiť...
ja som kedysi tiež zdrhla zo školy, alebo som tam ani nešla, ale nikdy to nemalo vplyv na vedomosti... (nikdy som neušla zo školy, lebo som nebola pripravená na daný predmet, ale ušla som lebo to bol istý adrenalín a sranda, keď sme ušli napr.celá trieda, alebo už bolo vonku teplo a opaľovať sa, ma lákalo viac ako sedieť v triede a počúvať veci, ktoré som už vedela )
za 3 roky len párkrát - spočítam to na prstoch jednej ruky a teraz v maturitnom ročníku v tom nevidím žiadny zmysel - zbytočne by som si robila zle sama sebe ( doháňanie písomiek, maturitných otázok...)
veru ale vždy mám ospravedlnené D len v 3ťom ročníku som si to nemohla dovoliť lebo som doma nebola a teraz fest chýbam..raz preto že musím a raz preto že chcem neviem ako dopadnem ale nie som zlá žiačka.. :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som kedysi tiež zdrhla zo školy, alebo som tam ani nešla, ale nikdy to nemalo vplyv na vedomosti... (nikdy som neušla zo školy, lebo som nebola pripravená na daný predmet, ale ušla som lebo to bol istý adrenalín a sranda, keď sme ušli napr.celá trieda, alebo už bolo vonku teplo a opaľovať sa, ma lákalo viac ako sedieť v triede a počúvať veci, ktoré som už vedela )
(chcelo by to si vziať dačo na čítanie...)