mám jendého známeho ktorý prešiel asi celé česko aj slovensko vždy s prázdnymi vreckami a bývalému do schránky posielal memoáre.. čudovala by si sa koľko ľudí v dnešnej dobe je schopných len tak dať 10 a viac eur, poprípade prichýliť na pár nocí...
len stale ma vlastne trapia 2 veci, prva, ze ked cele leto robim tak neviem kedy bude cas, ale keby sa aj cas najde, tak je tu druha vec a to su peniaze. ja proste nepojdem na brutalny vylet bez rumu
a keby aj idem teda bez rumu, tak mam pocit, ze by som na to tak rychlo gule nenasiel na takyto trip, ja moc ludom neverim, kto vie, ako clovek skonci proste takto ked ide.
mám to za sebou už 5 krát. prešla som tak Francúzsko, Švédsko, Nórsko, Srbsko, Bosnu a Herzegovinu a Čiernu Horu. jo a najviac blind som mala, keď som šla do Londýna, ale to bolo inak blind.
@chrumkar to mozno, ale aspon nemusim riesit, ze nemam co zrat a nemam kde byvat...obzvlast mimo EU to moze byt neprijemne...teraz som v Pekingu a bez penazi by som sa tu asi obsral okolo hlavy...uz dost, ze som mimo hotela bez netu a vsade na ulici cinske pismenka, ktorym nerozumiem ani trt...blind trip urcite nie je pre mna...
@chrumkar lebo som mal picovsku letenku z Hong Kongu s prestupom v Pekingu a musel som tam stravit noc... btw stavim sa, ze tvoj najdlhsi trip bol z domu do BB tesca a naspat ty mudrlant...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
len stale ma vlastne trapia 2 veci, prva, ze ked cele leto robim tak neviem kedy bude cas, ale keby sa aj cas najde, tak je tu druha vec a to su peniaze. ja proste nepojdem na brutalny vylet bez rumu
a keby aj idem teda bez rumu, tak mam pocit, ze by som na to tak rychlo gule nenasiel na takyto trip, ja moc ludom neverim, kto vie, ako clovek skonci proste takto ked ide.
@7
Som ti hovorila,že ja chcem ísť ak budem mať čas