dnes som si to niekoľkokrát vypočul (aj práve teraz počúvam), a je to presne také aké som čakal.
teda zmeska všetkých ich vplyvov z ich side projektov..je tam počuť vplyv AvA (cez Tomov spev a intrá/outrá, na to má asi úchylku , ďalej Travisove bicie (taký drsnejší štýl ako hral v Boxcar Racer) a Markov spev (štýl spevu) aký robil počas pôsobenia v +44
ale treba povedať, že je to kvalitný album, mne sa páči.
ak niekto cakal ze blink bude po osmich rokoch nefungovania to co pred tym bol naivny Neighborhoods je novy Blink a taky aj mozeme cakat dalej mne sa to velmi paci Natives su asi naozaj najelpsi song len by ma zaujimalo ci to bude vediet opity tom zahrat live
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
teda zmeska všetkých ich vplyvov z ich side projektov..je tam počuť vplyv AvA (cez Tomov spev a intrá/outrá, na to má asi úchylku , ďalej Travisove bicie (taký drsnejší štýl ako hral v Boxcar Racer) a Markov spev (štýl spevu) aký robil počas pôsobenia v +44
ale treba povedať, že je to kvalitný album, mne sa páči.