Takže..moja kreativita za posledné roky veľmi upadala a momentálne zastala na bode mrazu..a práve dnes som prišla na to, že za chvíľu je prvého apríla a nás už omrzelo chodiť sa pred hodinou skrývať na záchod akože celá trieda neprišla do školy(no čo, bol
mna raz nachytal moj ujo ked sme boli v meste a to som akurat vysla z verejnych WC ze mi vzadu trci toaletny papier....no samozrejme ze som sa otocila ....ale ked to chcete skusit na ucitelou tak podla mna by to mohlo vynst tento trik....ucitelia su vzdy v takomto zaostaly...iba ak by boli naozaj chytri .....inak este som s toaletnym este nepocula zeby takto dakoho nachytali.....aj ked je to dost mozne stava sa aj to v realite....
momentalne ma nenapada nic lepsie ako "den opacna", kedy by ste hovorili, pisali a robili veci opacne v ramci moznosti, mohli by vzniknut rozne zabavne situacie, , ale nie je to bohvieco, tak popremyslam nad tym este
@8 da sa odpadnut aj naschval, my sme ako maly skusali v triede sposob: sadni, zadrz dych, tlac do hlavy dlho, az kym nezacne boliet a potom urychlene vstan a dotycny by mal odpadnut na urcity cas ... aj ked to nie je velmi zdrave,
milujeeem 1.april uz mam aj s kamoskou nejake plany na 1.aprila ale su to blbosti...spoluziacke co je buchnuta do jedneho chalana z vedlajsej triedy dame na lavicu papierik ze milujem ta a jeho meno...a inac robim take klasicke ze niekoho obimem a nalepim mu na chrbat nejaky papierik lepiaci ze kopni ma!alebo milujem nasho skolnika!a take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov