tož, mám zakázané od MUDRa chlastať, lebo pečeň sa začína búriť(úplne vážne) takže
idem si to vynahradiť. mame som nakázal nech urobí niečo čo som dlho nežral v sobotu, povedala, že lokše... tož. nakázal som si 50. mňamka velkovýkrm
Ludia budte radi ze mate aspon kam chodit..este ste neboli v Banovciach..a v zime je to najhorsie ....akoze tu zdecheu pes ...piatok,sobota namestie jak na pohrebe.....tu sa jedine da sedet v krcme,ktorych je tu pozehnane,alebo ist na disco co ehmmm..by som pomlcala radsej o tych nasich podnikoch...alebo take samozrejmosti ako ist do kina?tomu banovskemu sa radsej vyhnite,z cias socializmu sa moc nezmenilo,drevene sedacky,som skoro prisla o zadok na panovi prstenov...no hruza a potom sa vsetci pohorsuju na drogujucou a ozranou mladezou sak co maju robit? ja vlastne neviem ci sa tesim na vikend lebo sak nemam do kopy ze co...uz aby bolo leto..a teraz som zrejme odbocila od temy tak sa nehnevajte
pojdem k babke ukazat vysvedcenie a zhrabnut zan peniaze, lebo minuly vikend som bola chora...vsetci tu take uzasne veci idu robit (no TAKMER vsetci... ) a ja idem K STARYM RODICOM...no presova, kde sa aj tak nic nedeje...bleeeeee
Zuzka v piatok stiahne uši a pôjde k babke, kde sa chystá zdržať do soboty. v sobotu príde domov, bude robiť veľké nič. v nedeľu bude mať pokoj od väčšiny rodiny, lebo idú... hm, niekam takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
idem si to vynahradiť. mame som nakázal nech urobí niečo čo som dlho nežral v sobotu, povedala, že lokše... tož. nakázal som si 50. mňamka velkovýkrm
A opiť sa?? LééN bUBle GUmOM.. takže asi sa cez výkend opijem Buble gumom..x) LíííVaJ
fearprincess
14 ročné dievča
thepunk
13 ročné dievča
=P
budu z vas kurvicky no