v 7mich som skoro zomrel na nejakú vzácnu formu anémie. 2 mesiace v nemocnici (ach) od vtedy sa doktorom vyhýbam ak to len ide. V lete zvyknem blbnúť v lese na bicykli, raz som nejako zle odhadol cestičku a pri 40ke som sa pekne preletel dole kopcom po štrku. Skončil som s krvavým pravým bokom od členku a až po rebrá, nič vážne. Ale ten pocit keď som vyletel z bicyklu... ako filme spomalil sa čas.
V druhom ročníku na gyme v jedno ráno, keď som cestoval busom, vrazil do nás zozadu kamión.Šoférka toho kamiónu zomrela, ľudia čo sedeli na zadných sedadlách mali početné zlomeniny.Mne sa nestalo nič a šiel som zase do školy.Hlavou mi vtedy neprebiehalo nič, vôbec som si to neuvedomoval. Čo sa stalo som si uvedomil, až som kráčal po rozbitom skle von z autobusu.
raz som chcel naskočiť na nákladný vlak, behal som za ním a keď som sa otočil, tak prásk a rovno som trafil železný stĺp. stratil som vedomie asi na 5-10 sekúnd a keď som sa spamätal, tak som ležal asi pol metra od koľajnice. tak si to pamätám ja
@druheja ja som mal podobny pocit ked ma raz zramovalo auto,pamatam si ako som tam stal a kukal sa ako sa blizi a hovoril som si ze to je koniec,presne ako to bolo povedane v Podfucku:co by ste urobili keby ste vedeli ze vam ide o zivot?nic stali by ste na mieste lebo by ste boli tak posraty ze by ste sa ani nepohli a cumeli
jeden kumpan sa doslova druhykrat narodil ked stal na zastavke s kamaratom a nejaky najebany kkt to napalil rovno do nich pricom jeho minul o par cm ale ten druhy bol na mieste mrtvy
raz v zime som išla s mamou autom..Bolo veľa snehu a silná metelica..Mama išla radšej pomalšie a keď nás obchádzalo auto, išla radšej viac ku kraju..Lenže tam sme dostali šmyk a auto odhodilo do protismeru..a v protismere sa na nás rútil kamión..chýbalo tak málo..bože, bol to taký kúsok od nás..normálne som vtedy zakričala,dala ruky pred tvár...ale našťastie mama strhla volant a kamión nás minul len o kúsok...nič sa nám nestalo našťastie... ale ten pocit...ešte som to dlho rozdýchavala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...