myslím si, že je to akt zúfalstva, že nevedia zvýšiť výber daní a ten klesá (pritom je hospodárska kríza, zhoršujú podnikateľské prostredie, zvyšujú dane, odvody, poplatky, a potom sa čudujú, že hospodárstvo pomaly upadá a klesajú dane)...
myslím si, že bločková lotéria v konečnom dôsledku bude drahšia (výhry, byrokracia, software...), ako jej prínos...
je ďalší skvelý spôsob roba fica a celej jeho gardy ako sa nabaliť.o tipose ani nehovorím.ale milióny slovákov im to zas zožerú ,lebo to už je aké supiš,keď za bloček za euro môžeš vyhrať auto!no nekup to!
ono akože cela bločkova loteria je taka kokotina že na to nemam slov,
ako je nadherne sledovať ako sa navrhy napriklad na ochranu tych ktorý udaju korupciu zmietnu zo stola, napriklad aj z dovodu že predsa neexistuje že v takom právno štáte ako je u nas, kde najvačšia vymožitelnosť práva, kotre by u nas muselo mať aspon hlavu a patu....je nemyslitelne aby sme odmenovali "udavačov".......pretože to že nam odteka polmiliardy eur niekomu od vrecka nam vlastne nevadi...a pička sa Vam do kamery bude smiať akú by mala odvahu opna udať svojho nadriadeného......ale radšej budeme vymyšlať bločkové loterie ktoré nemaju žiadny efekt a "odmenovať" dochdocov ktory si kupia salamu......podporuje to tak maximalne byrokraciu...
A uprimne už som si zvykol že v mojich oblubenych obchodov nakupujem pravidelne bez bločkov a je to ovela prinosnejšie pre obe strany...
je to najma koli tomu, aby mali zivnostnici tie blocky vydavali a potom samozrejme o tom, ze je to biznis pre tipos. ono to funguje v niektorych krajinach, len je to trochu viac premyslene.
ja napr. odmietam, keď mi niekde idú vystaviť bloček, poviem že nemusíte a vidím že sú radi, radšej 4 eura vo vrecku malého podnikateľa ako vo vrecku štátu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslím si, že bločková lotéria v konečnom dôsledku bude drahšia (výhry, byrokracia, software...), ako jej prínos...
ono akože cela bločkova loteria je taka kokotina že na to nemam slov,
ako je nadherne sledovať ako sa navrhy napriklad na ochranu tych ktorý udaju korupciu zmietnu zo stola, napriklad aj z dovodu že predsa neexistuje že v takom právno štáte ako je u nas, kde najvačšia vymožitelnosť práva, kotre by u nas muselo mať aspon hlavu a patu....je nemyslitelne aby sme odmenovali "udavačov".......pretože to že nam odteka polmiliardy eur niekomu od vrecka nam vlastne nevadi...a pička sa Vam do kamery bude smiať akú by mala odvahu opna udať svojho nadriadeného......ale radšej budeme vymyšlať bločkové loterie ktoré nemaju žiadny efekt a "odmenovať" dochdocov ktory si kupia salamu......podporuje to tak maximalne byrokraciu...
A uprimne už som si zvykol že v mojich oblubenych obchodov nakupujem pravidelne bez bločkov a je to ovela prinosnejšie pre obe strany...
ja napr. odmietam, keď mi niekde idú vystaviť bloček, poviem že nemusíte a vidím že sú radi, radšej 4 eura vo vrecku malého podnikateľa ako vo vrecku štátu
Pride Laco za Robom a hovori:
L: Pocuj Robo kolko mas na ucte danovych poplatnikov?
R: No je tam toho dost...
L: A nedal by si mi nieco z toho?
R: Laci to len tak jednoducho nepojde musime to zaobalit aby to malo "smrnc"
L: Mam napad ja robim loterie tak urobime loteriu "aby neunikali blocky" a ja ti kazdy zaregistrovany blocek nafakturujem
R: Vidiis to je vec, len si povedz kolko... a nemusime ani vymyslat grafiku rovno na pokladnicny blok
L: No ved vravim...