» vas.cas.sk/clanok/8603/lud...
kedže mám aj ja taký problém že na bločkoch mám dva časy a v tomto článku je písané že mám zaregistrovať čas ktorý je neskorší a je bližšie k
@natalyaaa pretoze dane su kradnute ludom pod hrozbou nasilia, nikto s nimi nesuhlasil a teda su nemoralne.. nahlasovanim blocikov podporujes tuto nemoralnost.
WUT? To som nejak nepochopila primoc Mama mi nanosí 215 bločkov z obchodov a ja trávim celý deň za pc, naťukavajúc to DKP či jak sa to volá. :3 Samozrejme že nič nevyhráme akurát sa mi tak zhorší zrak o dioptriu ale nošák čo
odchádzam preč z tohto štátu ale pevne verím, že sa tu nájde nejaký slabo myselný človek, ktorý zabudne načo má zbraň a spraví tu rozruch v parlamente lebo toto už nieje normálne v tom debilnom štáte. A keďže štát tvoria ľudia-rýchlo preč lebo nemienim sa snažiť meniť keď všetci ostávajú rovnakí.
VYCHOVÁVAŤ TREBA PRÍKLADOM a kým si to ľudia neuvedomia bude tu zle, veľmi zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v obchodoch je ich habadej :-S
Ź¤:üB´úD!QŞYFtű·ÔÝ5$Çpµ3I®Ö˝gzÇąVćySÜ–Îyk.ó|ŐţÓY˝şŐ3ć}ĆöąĚ±Ż‡ipÝoŻ†6łą_¶rÖőź5řýţă–ňíŢ_ß0ŢíDđ]”Î^Îq/󽪪ţń15̸äÎŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ˙úâ
je mi do plaču z ľudí čo sa do toho zapájajú jak debili... nemám chuť žiť tuná!
VYCHOVÁVAŤ TREBA PRÍKLADOM a kým si to ľudia neuvedomia bude tu zle, veľmi zle.
@9