baby čo sa farbíte na blond - s ktorou farbou máte dobré skúsenosti? chcela by som taký pekný blond odtieň ako z reklamy, taký, čo nebude ani do žlta alebo do ryšava, ale ani príliš strieborný (mala som, vyzerá to veľmi neprirodzene)... teraz mám špinavý
ale vôbec som nemala také vlasy jak na vzorkovníku, také normálne blond som mala....a to som si tým dva roky farbila a nikdy mi nevytiahlo až na takú farbu jak je na obrázku
použivam presne toto @1 a som spokojna, mne to vždy chytilo želaný odtieň, akurat že to tam nechavam trochu dlhšie ako píšu v návode. a asi zaváži aj to že mám svoje original blond vlasy a týmto som ich len ešte viac zosvetlovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale vôbec som nemala také vlasy jak na vzorkovníku, také normálne blond som mala....a to som si tým dva roky farbila a nikdy mi nevytiahlo až na takú farbu jak je na obrázku
@bludiacisvetom
nemáte nejaké fotky, ako to vyzeralo? ja viem, že ono to na každej vyzerá trošku inak, ale tak pre predstavu cca.
no tak nejako som vyzerala....neviem akú blond si predstavuješ..