ja som si stopercentne istá, že keby sa ja dám na blond tak vyzerám ako odfarbená cigánka ja už odmalička chcem byť ryšavá, ale kvôli tmavemu obočiu sa nechcem prefarbiť, lebo si myslim, že to bude blbo vyzerať :/
treba si dať trochu farby aj na obočie na nejakých 10 minút, možno aj menej, podľa toho akú farbu používate, nenatrieť do očí a obočie bude viac prirodzené ako keď má úplne vynikať tým aké je tmavé oproti vlasom prípadne kúpiť bledohnedú ceruzku na obočie, ktorá ten prechod tiež dokáže zjemniť
Môj názor ? mám tmavé obočie doteraz som mala čierne vlasy. Neviem kto ma nahovoril že sa mám dať prefarbiť na blond. Nestačilo že to dopadlo katastrofálne ešte aj to obočie je horzné... Aj ked ja mám prirodzenu farbu valasou slabo hnedu taku do bleda a moj obočko k tomu pasovalo ale toto to je hrôza.
@nynfa nuž ja som sa v piatok prefarbila na blond a je to horšie ako sa dalo čakať..musím si aspoň trochu obočie vytrhať, lebo nielenže si myslím že to bije do očí,ale ešte sa sama seba zľaknem vždy keď sa vidím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja mám prirodzene svetlé obočie takže s týmto nemám problém....
zas mám kamarátku ktorá má úplne platinovú blond prirodzenú ale obočie nemá úplne svetlé. Čiže ak to obočie nie je úplne čierne tak sa to občas dá
svetlohnedé obočie a pod. je v pohode, ale čierne a zvlášť k platinovej blond je veľmi vtipné
nad takým niečím sa chytám za hlavu
a ja sa len cudujem co sa stane ked si niekto prefarby vlasi
ale vyzerá to na nej dobre
A ja mám obočie ryšavé