@patrixo ze si pobral rozumu ja som mala tiez tak do 12 rokov rovne blond vlasy potom mi zacali tmavnut a zacala som si farbit na blond a vypadala som jak olasska ciganka
Ja som mal do 15 rokov blond vlasy najprv rovne potom kucerave bratranec ma volal smaragdova hlava a odvtedy sa radsej striham na kratko takto moje blond vlasy aspon nevidiet
@patrixo to je super! neboj sa, mna ani vysoke napatie nezabije @xxar3s co si jak? z coho mas komplexy? sak mat prirodzene blond vlasy je super! @m_i_k_i
Keď som bol dieťa tak som mal až biele vlasy do nejakých 8, teraz mám 15 a mám viacero odtieňov blond od svetlej až po špinavý/tmavý blond.... A v triede patrím inteligenčne medzi tých vyspelejších vtipy sa robia na blond ľudí pravdepodobne preto, lebo sa dávajú asi väčšinou sprosté dievčatá (no offense, česť výnimkám) prefarbovať na blond, inak neviem
Lebo to mala Barbie, a tá mala super najlepšiu postavu spravenú, potom si každá začala dávať rúže a farbiť sa jak prostitútka lebo to letelo a čo išlo v TV to každý musel mať inak bol menej. No a proste blbé baby mali zväčša blond vlasy ...lebo chceli byť aspoň pekné... alebo chceli byť nasilu pekné... no proste tu cestičku si to našlo. A určite to nie je len preto že tak teraz si vymyslím vtipy na traktoristov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
takuto fotku vám možem aj ja spraviť, ked mám čivavu
a ryšavci nemajú dušu
Nádej.
@xxar3s co si jak? z coho mas komplexy? sak mat prirodzene blond vlasy je super!
@m_i_k_i
Poznámka pre viac chápavých: škatuľka sa myslí malá krabica.
@miki_snark