Je niekto kto jazdil BMX alebo ešte stále jazdí?Ja len rozmýšľam že nechám skateboard tak /pretože mi to akosi nejde/ a začnem s bicyklom /hoci je to ešte dosť ďaleko/,rada by som o tom vedela viac od niekoho,kto s tým má skúsenosti.A tiež chcem počuť váš
Voľakedy som jazdil na BMX, mal som taký malý ružový bicyklík ... A potom som si skúsil skočiť, začalo to so mnou robiť salto dopredu(frontflip), ale nevytočil som to, tak som nepekne spadol... Koniec môjho BMX príbehu...
Ale inak ti tento druh "športu" odporúčam, je to fajn vec. Jazdiť sa dá na všetkom a tieto základy by si sa naučiť mohla. No na začiatok by som ti skôr poradil kúpiť nejakú lacnejšiu BMX, pôjde ti to na tom oveľa lepšie ako na bicykli z Tesca
@koprdil hej ja len že nemam moc peňazí /momentálne nula ale snáď sa to v blízkej budúcnosti zmení/ a tie bicykle s tesca za takých 80-90 € budu pre mna dost.....pretoze hentie co spominal filus ze za 600€ ..to je takmer cela ocova vyplata ....takze zaklady sa budem musiet naucit na bicykli z Tesca
Bmx je určite šport, ktorý sa oplatí vyskúšať nie je to jednodňová záležitosť.. chce to pevné nervy a vytrvalosť a taktiež potlačiť prirodzený pud strachu ale šport je to nádherný.. úplné uvoľnenie a potlačenie svojích hraníc .. na bmx sa dajú robiť neuveriteľné veci a stále je to o niečom inom.. v tomto športe neexistuje stereotyp a tu je také jednoduché video, ktoré som nedávno natočil... predstavenie tohto športu a bmx scéna na SLovensko a priamo v Dolnom Kubíne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
bmxku ti predam ak chces
v podstate to nieje nič ťažké len treba trénovať a trénovať
@6 jasne, hocijaky! (plati ^, toto je zart)
@janehoda @9 menší je ale žeby bol ľahší no pokiaľ nemieniš dať za bmx cez 600€ tak moc ľahká nebude
@5 a základy sa dajú zvládnuť na hociakom biku ale na biku na tom určenom je to jednoduchšie
Ale inak ti tento druh "športu" odporúčam, je to fajn vec. Jazdiť sa dá na všetkom a tieto základy by si sa naučiť mohla. No na začiatok by som ti skôr poradil kúpiť nejakú lacnejšiu BMX, pôjde ti to na tom oveľa lepšie ako na bicykli z Tesca
» vimeo.com/27794044...