No..moj problemos v znení...dosť som si začala rozumieť so spolužiakom s vedľajšej triedy...no...prednedávnom som ukončila fzťah....a keď sa to dozvedel...rovno na hodine sa ma opýtal na rovinu či nekcem s ním chodiť...ja som ostro povedala nie...už dávne
Preco o teba stale bojuje? Asi preto, ze uz to davno nie je len o tom, ze sa mu pacis. Zalezi mu na tebe, ma ta rad a proste chce byt s tebou. Tiez som si to zazil s tej jeho strany a ver mi, ze je to utrpenie, trochu pomohlo az ked dotycna odisla na pol roka do zahranicia...
Tak ked tebe povie nejaky chalan ze nie,a ty ho mas skutocne rada, tak to hned vzdas? Mozno na nom este najdes nieco co ti zaimponuje a nakoniec budes len cakat, kym sa ta to spyta zas.
no moja ja mam podobny problem co sa tyka toho ze je to spoluziak sme naj kamarati amam pocit ze uz asi dlho neostane len pri tom ale bojim sa ze sa to cele pokazi...ale musis skusit ked ho mas rada tak je uz len na tebe ako sa zachovas ale sprav tak aby si neolutovala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Rychlo nadobudnute hlboke priatelstvo rovnako rychlo skonci sklamanim..