hnutie ??? nvm mozno sa povazuju vsetci ty hulici okolo neha za nejake hnutie a ano spieval celkom pekne podla mna len skoda ze umrel chara ta rakovina
@vincent_vega ano deti mal dost. Par z nich sa stalo hudobnikmy a KAZDY z tych hudobnikou v svojich pesnickach hovori o svojom otcovi len v dobrom a ako ho mali radi. Takze neviem ci sa o nich nesaral...
@ribo samozrejme že im nešlo o biznis keď sa tak hrdo chválili k otcovi ktorý ich mal v prdeli...
Videl som v dokumente o ňom ako odpovedal na otázku o jeho deťoch a staraní sa o ne nejako:"nie-prečo by som sa mal?"...celkovo keď som videl to jeho vystupovanie atď som bol dosť znechutený ako z hocikoho dokážu urobiť osobnosť...
bol to uzasny clovek..hlasal mier a bratstvo..dokazal ovplyvnit masy ludi a este doteraz pocuvaju ludia jeho hudbu...jasne,ze si pohulil, lebo aj to je sucast ich kultury..
takých ludí ako on by malo byť viac...jeho hudba je velmi pozitívna a lahká, počúvam to najviac v lete...bez toho si leto ani neviem predstaviť...jeho život bol plný lásky, pohody,slobody.. vela ludí ho odsudzuje za to že hulil...no a,, tak hulte aj vy..lepšie sa smiať ako stále každého kritizovať..myslím že tu zanechal nejaké posolstvo..RASTA revolution!!
Ja viem, ze je to nabozenstvo a myslela som tych ludi co ich to vdaka nemu oslovilo. Trosku som prekvapena, ze este aj koli takemu to mierumilovnemu clovekovi ste sa tu dokazali povadit. Ja mam rada jeho hudbu...A aj sa mi paci ta mierumilovnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Videl som v dokumente o ňom ako odpovedal na otázku o jeho deťoch a staraní sa o ne nejako:"nie-prečo by som sa mal?"...celkovo keď som videl to jeho vystupovanie atď som bol dosť znechutený ako z hocikoho dokážu urobiť osobnosť...