jasne ze hej uplne najlepsia vec ked so sklbis este s nejakym sportom napriklad ja hravam este floorball a bikujem dost casto a postupne z toho vychadza uplne skvela postava a tesi ma to
mno, ja som tiež len teraz začala, ale musim uznať, že ma to tiež dosť bavi... pači sa mi pohlad na moje stehna, kt. sa postupne spevnuju a pritom boli predtym uplne rozliate... a navyše sa citim po posilke taka zdravšia abo čo... je to super vec
cvicim rok a je to stale parada vzdy ked z tade odidem tak sa citim ako clovek a neprestavama ma to bavit praveze naopak chodim tam stale castejsie je to super pocit ked vides ako tvoje tucne a rozlajdane telo sa spevnuje alebo kostnata postava zacina daco naberat je to super
Ja som fitness a BB profi trener. Zijem v Londyne ale uz sa chcem vratit na slov. ak nieco chcete vediet napiste mi poradim. A inak zhanam miesto na SL. ak o niecom viete dajte mi vediet.
Mam kamaratov co sa tomu venuju. Otakza je ci rekreacne alebo sutazne. Zalezi na cloveku co chce dosiahnut. Nosit obtiahnute tricko a chodit akoby mu uslo nieco v gatiach alebo byt zdravy fyzicky zdatny citit sa fajn vo svojom tele... Vela robi genetika potom povaha cloveka pevna vola...rezim bla bla...tato tema je rozsiahla... O sutazeni asi tolko ze kto nesype nema sancu
no ja chodim akurat do posilky sem tam... pokusam sa pravidelne ale choroby ma vzdy zdolaju... pol roka som nemohol ist od posilky a cvicit pretoze som mal operaciu... ale teraz sa do toho nas5 dostavam... bavi ma sportovat, robit daoc so svojim telom.... a ked este v posilke ma niekto nahodou pochvali (paru krat sa to uz stalo ) ze mam dobru ruku alebo tak nejak tak je to fakt prijemny pocit a brat... nic neberem pretoze si myslim ze organizmus sam vie co mu je najlepsie
No ja sa venujem kondicnej kulturistike uz dva roky a prave teraz mam dva mesiace pred svojou prvou sutazou a musim povedat ze je to super. Len ci zvladnem dietu.
som fest spokojny z vysledkami cvicim asi tak nieco kolo roka no proste OK ...a uplne prirodne ziadne sracky ....a kombinujem to z bojovymi umeniami a bikom behmi atd.
hmm vidim,ze zas nejaky inteligent...a čo z toho ti spôsobi infarkt?...gainer..ten obsahuje hlavne sacharidy...alebo protein?...to su zas bielkoviny...nie, nie..ty si myslis ze to bude kreatin...ten sa zas nachadza v mase..ryby, hovedzina...podla čoho usudzujes, ze ho v 25. vystire?...chlapče..dospej alebo aspon nepiš kraviny
all ludia ak chcete dosiahnut svoje vysnivane telo rychlejsie neobidete sa bez doplnkov vyzivy,....najlepsie ceny doplnkov jedine na stranke.....supertelo.sk.......alebo chces mat postavu v lete v plavkach ako teraz?????? snad nie,.... akekolvek otazky na pokeci nick propagant
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
s tymto mi porad
hmm vidim,ze zas nejaky inteligent...a čo z toho ti spôsobi infarkt?...gainer..ten obsahuje hlavne sacharidy...alebo protein?...to su zas bielkoviny...nie, nie..ty si myslis ze to bude kreatin...ten sa zas nachadza v mase..ryby, hovedzina...podla čoho usudzujes, ze ho v 25. vystire?...chlapče..dospej alebo aspon nepiš kraviny